Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

4 trucuri care te vor ajuta să-ţi menţii pedichiura pentru mai mult timp

Publicat:

Vino cu oja personala. In cazul in care ai o programare la salon si inca preferi pedichiura clasica, sfatul nostru este sa vii de acasa cu oja favorita. Nu ai de unde sa stii de cat timp acea oja sta pe raft, iar cu cat este mai "veche", cu atat sansele de a crapa sau de a se deteriora sunt mai mari. Iar daca se intampla sa se deterioreze pana la umatoarea programare, stii ca ai aceeasi nuanta acasa cu care sa o poti reface. Apl (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ai incetat sa mai slabești? Iata doua trucuri simple care te pot ajuta sa mai pierzi kilograme

16:10, 08.07.2024 - Mulți dintre cei care incearca sa slabeasca observa un tipar frustrant. La inceput, kilogramele par sa dispara rapid și ușor, dar apoi procesul incetinește sau chiar se oprește complet. Stagnarea in slabire este un fenomen comun, iar un expert in nutriție ne spune cum sa il depașim.

Cați pași este recomandat sa faci zilnic pentru a te menține sanatos. Ce spun specialiștii

09:11, 18.06.2024 - Cercetatorii au descoperit ca beneficiile mersului pe jos incep, de fapt, mult mai devreme decat spune mitul celor zece mii de pași. Se pare ca daca mergi pe jos zilnic, aproximativ patru mii de pași, ar putea fi suficient pentru a reduce riscul de deces timpuriu, potrivit unui nou studiu, scrie  Mirror.…

Ce trebuie sa faci daca vrei sa pastrezi cireșele proaspete cat mai mult timp. 3 trucuri utile care te vor ajuta in acest sezon

10:20, 03.06.2024 - Cireșele au aparut in piețele din Romania și in supermarketuri și sunt foarte des cumparate in aceasta perioada. Pe cat sunt de delicioase, pe atat de greu de pastrat sunt. Majoritatea oamenilor se grabesc sa le consume de teama ca se vor strica. Iata de trebuie sa faci daca vrei sa le pastrezi proaspete…

5 moduri prin care poți sa-ți menții sanatatea oaselor și articulațiilor

18:05, 31.05.2024 - Oasele și articulațiile sanatoase ajuta la menținerea unui stil de viața activ și fara dureri pe termen lung. Exista numeroase modalitați prin care poți sa-ți menții sanatatea oaselor și articulațiilor, inclusiv alimentația echilibrata, exercițiile fizice regulate, o greutate corporala sanatoasa și…

Cum iți ingrijești parul in vacanța. Trucuri care te pot ajuta sa scapi de varfurile despicate VIDEO

17:50, 30.05.2024 - Un celebru frizer, care s-a ocupat de parul prințesei Diana, al actriței Gwyneth Paltrow și chiar al cantarețului George Michael, a dezvaluit cateva trucuri pentru a scapa de parul uscat și de varfurile despicate atunci cand ești in vacanța, relateaza Mirror.

Top cinci trucuri care te pot ajuta sa traiești mai mult, conform unui medic VIDEO

15:01, 16.05.2024 - Un medic a dezvaluit cinci trucuri pentru a „ramane sanatos cat mai mult timp posibil”. El recomanda purtarea de ciorapi compresivi, evitarea somniferelor eliberate fara prescripție medicala, creșterea aportului de proteine și administrarea de suplimente de ulei de pește și vitamina D.

Trei bauturi care elimina pofta de dulce. Sunt sanatoase și te ajuta sa te menții in forma

08:45, 29.04.2024 - Trei bauturi sunt un real ajutor pentru cei care vor sa slabeasca. Ele elimina pofta de dulce din organism și au foarte multe beneficii. Nu au deloc zahar și te ajuta sa te menții in forma, dar mai ales sa scapi de kilogramele in plus. Iata ce trebuie sa bei.

Terapia care o ajuta pe Andreea Perju! La ce trucuri apeleaza actrița pentru a se liniști / VIDEO

23:35, 14.04.2024 - Andreea Perju vorbește despre terapia care o ajuta. La ce trucuri apeleaza actrița pentru a se relaxa. Blondina a terecut prin momente delicate, dupa ce in urma cu aproximativ cinci luni de zile, tatal ei a decedat.


Ce parere ai despre aceasta stire?