Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

38 de tone de sârmă ghimpată ca „ajutor umanitar”, trimis de Ucraina pentru Lituania

Publicat:

Ucraina trimite sarma ghimpata ca „ajutor umanitar” pentru Lituania, aceasta urmand sa fie folosita pentru a ridica o uriașa bariera la granița cu Belarusul. Bariera are ca scop oprirea migranților pe care regimul Lukașenko ii trimite in Lituania sub forma de razbunare pentru sancțiunile impuse de , transmite digi24.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Apel catre UE pentru finanțarea unui sistem defensiv

03:01, 28.06.2024 - Polonia, Estonia, Letonia și Lituania au trimis o scrisoare catre Uniunea Europeana in care cer sa finanțeze construirea unui sistem defensiv de fortificații terestre de-a lungul graniței cu Rusia și Belarus, pentru a proteja spațiul comunitar de amenințarile militare și hibride ale Moscovei, . Liderii…

Uniunea Europeana a aprobat un pachet de ajutor pentru Ucraina care va fi finanțat din banii confiscați ai rușilor (surse)

18:06, 24.06.2024 - Ministrii de externe ai Uniunii Europene au aprobat un ajutor militar de 1,4 miliarde de euro pentru Ucraina, pachetul urmand sa fie finantat pentru prima data din veniturile provenite din activele inghetate ale Bancii Centrale a Rusiei.

Polonia a prezentat detaliile „Scutului estic”, menit sa o protejeze de Rusia și Belarus

18:01, 27.05.2024 - Polonia a prezentat luni, 27 mai, detaliile „Scutului estic”, un program de 10 miliarde de zloti (2,348 miliarde de euro) pentru intarirea apararii de-a lungul frontierelor cu Belarus si Rusia. Varșovia spera sa finalizeze acest plan pana in 2028, transmite agenția de presa Reuters, citata de Agerpres.Ministerul…

SUA apeleaza la o procedura de urgența pentru a trimite un nou ajutor militar Ucrainei

03:05, 24.05.2024 - Statele Unite pregatesc un pachet de ajutor militar de 275 de milioane de dolari pentru Ucraina, care va include obuze de artilerie de 155 mm, muniții aeriene de precizie și vehicule terestre, au declarat joi trei oficiali americani pentru Reuters, informeaza Rador Radio Romania.

Polonia isi va construi fortificatii de-a lungul intregii frontiere de est

10:45, 12.05.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a declarat sambata ca Polonia incepe sa lucreze la consolidarea intregii sale frontiere estice. Țara se confrunta cu ceea ce el a numit un „razboi hibrid” in crestere, referindu-se la migratia ilegala din Belarus, relateaza Reuters. Intreaga granita de est a Poloniei include…

Romania trimite un nou pachet de ajutor umanitar in valoare de milioane de lei in Fașia Gaza

11:26, 29.04.2024 - Un nou transport cu produse alimentare si articole de cazarmament a plecat luni din Romania spre Fasia Gaza. Valoarea ajutoarelor acordate, conform unor decizii ale Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, este de 8,2 milioane de lei, informeaza News.ro.

UE a aprobat un nou pachet de ajutor umanitar pentru palestinienii din Fașia Gaza 

22:30, 26.04.2024 - Uniunea Europeana a anuntat vineri un nou ajutor umanitar de 68 de milioane de euro pentru palestinienii din Gaza. Organizatia Natiunilor Unite a declarat ca operatiunea militara israeliana a transformat enclava intr-un "infern umanitar", starnind temeri ca foametea este iminenta.

Germania trimite in Ucraina un pachet de ajutor militar in valoare de 500 milioane de euro

17:40, 10.04.2024 - Guvernul german a anunțat pe data de 10 aprilie ca Berlinul a trimis un nou lot de ajutor militar in Ucraina, acesta avand atat obuze de artilerie, drone și vehicule blindate, cat și alte provizii, transmite KyivIndependent. 


Ce parere ai despre aceasta stire?