Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

3 alternative cu care poți să înlocuiești uleiul de măsline. Sunt la fel de sănătoase și au beneficii miraculoase

Publicat:

Uleiul de masline este unul dintre cele mai sanatoase pentru organism. Nu o spunem doar noi, ci nutriționiștii care il recomanda. Deși este foarte sanatos și benefic, nu trebuie sa ratezi și alte tipuri de uleiuri, cu care acesta poate fi inlocuit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știința da o veste bomba iubitorilor de cafea: ce beneficii miraculoase ofera celor care au o viața sedentara

03:05, 30.06.2024 - Un studiu recent din Statele Unite sugereaza ca consumul de cafea ar putea contracara efectele negative ale șederii prelungite pe scaun. Oamenii de știința au descoperit ca persoanele care beau cafea zilnic au un risc mai scazut de mortalitate din orice cauza, chiar și in condițiile unui timp indelungat…

EFECTUL INFLAȚIEI Spania va elimina temporar taxa pe vanzari la uleiul de masline

11:46, 27.06.2024 - Spania va elimina temporar taxa pe vanzari la uleiul de masline, pentru a-i ajuta pe consumatori sa faca fata majorarii preturilor... The post EFECTUL INFLAȚIEI Spania va elimina temporar taxa pe vanzari la uleiul de masline first appeared on Informatia Zilei .

Spania elimina temporar taxa pe vanzari la uleiul de masline, dupa ce prețul a crescut cu 272% in ultimii ani

09:40, 26.06.2024 - Spania va elimina temporar taxa pe vanzari la uleiul de masline, pentru a-i ajuta pe consumatori sa faca fata majorarii preturilor, a informat Guvernul de la Madrid, transmite AP, preluat de Agerpres. 

Uleiul de ricin: beneficii, utilizari și contraindicații

15:06, 12.06.2024 - Uleiul de ricin, un produs natural obținut din semințele plantei Ricinus communis, este un ulei gros și inodor, utilizat inca din Antichitate pentru proprietațile sale medicinale și cosmetice. In prezent, uleiul de ricin este folosit intr-o gama larga de produse, de la cosmetice și medicamente, pana…

Cu ce poti inlocui uleiul de masline. Alte uleiuri sanatoase

20:21, 04.06.2024 - Uleiul de masline este considerat unul dintre cele mai sanatoase tipuri de uleiuri și este utilizat in nenumarate rețete culinare. Descopera ce este atat de special la acest tip de ulei, cu ce poți inlocui uleiul de masline, care sunt alte uleiuri sanatoase pe care le poți folosi in alimentație.Despre…

Cand nu poate renunța prea ușor la vicii, cauta alternative „mai sanatoase” ale țigarilor! Cum incearca Ionuț Nedelcearu sa „fenteze” pofta de fumat, mai ales in preajma iubitei / PAPARAZZI

22:55, 03.06.2024 - Ionuț Nedelcearu are o cariera de succes in lumea fotbalului. Activeaza la Palermo FC, dar nu sta deloc rau nici la capitolul dragoste, caci este impreuna cu iubita lui de mai mult timp. Cei doi se ințeleg de minune, iar de curand au fost vazuți impreuna. Cum au fost surprinși.

De ce e bine sa bei ceai din cozi de cireșe. Puțini știu ce beneficii miraculoase are asupra sanatații

11:46, 18.04.2024 - Ai auzit vreodata de ceaiul din cozi de cireșe? Puțini știu ce beneficii are atunci cand vine vorba de sanatatea organismului uman. Iata de ce este recomandnat de specialiști și de ce ai putea sa il integrezi in dieta ta.

ALTERNATIVE SANATOASE Alimente care susțin pierderea in greutate

10:50, 08.04.2024 - Un dietetician citat de Daily Mail menționeaza ca alimentele care declanșeaza efecte similare cu cele ale Ozempic nu se limiteaza doar la ovaz. The post ALTERNATIVE SANATOASE Alimente care susțin pierderea in greutate first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?