Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

248 de persoane au fost arestate în Turcia în legătură cu postări pe reţelele sociale

Publicat:

au fost retinute 948 de persoane, dintre care 248 au fost arestate, in legatura cu postarea pe retelele de socializare a unor mesaje suspectate ca ar sustine acte teroriste sau care contin insulte la adresa unor lideri, potrivit agentiei turce de presa Anadolu, relateaza

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Retragerea lui Joe Biden din cursa prezidentiala: reactiile liderilor europeni se impart in trei mari categorii

02:45, 22.07.2024 - Joe Biden a anuntat duminica, intr-o scrisoare publicata pe retelele sociale, ca nu va mai candida pentru realegerea in functia de presedinte al Statelor Unite la alegerile din noiembrie si a sustinut-o pe vicepresedinta Kamala Harris sa candideze in locul sau. Liderii europeni s-au grabit sa reactioneze…

Cum a obținut un roman imprumuturi pe numele altei persoane: a descarcat documente de pe rețelele sociale

13:00, 04.07.2024 - Un hunedorean a fost reținut și este cercetat intr-un dosar de inșelaciune, fals privind identitatea și fals in inscrisuri sub semnatura privata. individul a reușit sa contracteze online imprumuturi, folosind acte de identitate și fotografii ale altei persoane.

„Kim Kardashian de China” și zeci de alți influenceri bogați au disparut peste noapte de pe rețelele sociale chineze

07:01, 28.05.2024 - Un influencer poreclit „Kim Kardashian de China”, pentru ca poarta ținute extravagante și nu se ferește sa arate cat este de bogat, a fost interzis pe rețelele sociale chineze, impreuna cu alte zeci de vedete de pe internet care s-au laudat cu averile lor, relateaza Financial Times.

Noua persoane, arestate in Polonia, sub acuzația de sabotaj la comanda Rusiei

20:40, 21.05.2024 - Noua persoane au fost arestate in Polonia sub acuzația de sabotaj la comanda Rusiei. Anunțul a fost facut de premierul polonez Donald Tusk. In paralel, polonezii investesc sume suplimentare in serviciile secrete.

Polonia sub presiunea serviciilor rusești: Au fost arestate noua persoane in legatura cu acte de sabotaj

12:01, 21.05.2024 - Polonia a arestat noua persoane in legatura cu acte de sabotaj comise in tara la ordinul serviciilor rusesti, a anuntat luni seara premierul Donald Tusk, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

A fost lansata platforma #nofake. Romanii o pot folosi ca sa raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale

13:00, 17.05.2024 - Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan Ivan, a anuntat, vineri, lansarea platformei #nofake, prin care poate fi raportat continutul inadecvat de pe retelele sociale - falsuri digitale, continut denigrator, dezinformari si manipulari.

Statele UE cer reguli pentru influenceri și un „cod etic” pentru activitatea pe rețelele sociale

18:35, 14.05.2024 - Ministrii culturii din statele UE au cerut marti la o reuniune a Consiliului European masuri pentru incurajarea unui comportament responsabil in randul influencerilor activi pe retelele sociale si dezvoltarea unor organisme sau mecanisme de reglementare a activitatilor acestora, inclusiv un „cod etic”.

VIDEO. Peste 200 de persoane arestate in Turcia, la Istanbul

17:55, 01.05.2024 - Miercuri, poliția turca a efectuat arestarea a 210 persoane care se adunasera pentru a marca Ziua Muncii la Istanbul, conform declarațiilor ministrului de interne turc, Ali Yerlikaya. ”Au fost arestate 210 persoane care nu au dat curs avertismentelor, care au incercat sa avanseze catre Piata Taksim…


Ce parere ai despre aceasta stire?