Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

18 morți în Mali. Ceilalți ostatici din hotel au fost eliberați, dar teroriștii n-au fost prinși încă

Publicat:

Teroriștii care au luat vineri 170 de ostatici in hotelul Radisson din capitala statului african Mali, Bamako, nu mai au in prezent sub control niciuna dintre aceste persoane, dar ei inca nu au fost capturați de trupele de intervenție, care au gasit in hotel 18 cadavre, transmite AFP, reluata de Agerpres. ‘In prezent, ei (teroriștii) nu mai au niciun ostatic și forțele de ordine sunt pe urmele lor’, a declarat ministrul securitații interne din Mali, . In același timp, o sursa de securitate straina a declarat ca in hotel au fost gasite 18 cadavre și ca trupe speciale franceze venite…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezvaluiri: Cu saptamani inainte de 7 octombrie Israelul ar fi știut planul Hamas, chiar și cați ostatici ar fi urmat sa ia teroriștii

11:45, 18.06.2024 - Armata israeliana știa despre planurile Hamas de a ataca sudul Israelului cu saptamani inainte de 7 octombrie, chiar și cați ostatici intenționeaza sa ia teroriștii, potrivit unui raport al radiodifuzorului public israelian Kan, scrie Insider.

Cine sunt cei patru ostatici salvați din Gaza. Unul dintre ei e Noa Argamani, filmata in timp ce implora teroriștii Hamas sa nu o ucida

22:00, 08.06.2024 - Patru ostatici au fost salvați, sambata, din Fașia Gaza, de armata israeliana. Printre ei se numara și Noa Argamani, tanara de 25 de ani care a a aparut intr-o filmare de la Festivalul Nova, in timp ce era luata cu forța de teroriștii Hamas, implorandu-i sa nu o ucida, transmite independent.co.uk.

Netanyahu, dupa eliberarea celor patru ostatici israelieni din Fașia Gaza: „Ii vom aduce pe toți acasa, vii sau morți. Nu vom renunța”

17:45, 08.06.2024 - Prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, a salutat sambata operatiunea care a permis eliberarea a patru ostatici israelieni din Fasia Gaza, o dovada, potrivit lui, ca Israelul „nu cedeaza in fata terorismului”, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Alunecari de teren criminale: Inca trei cadavre au fost dezgropate in Papua Noua Guinee

13:06, 26.05.2024 - Echipele de intervenție au scos trei cadavre dintre daramaturile masivei alunecari de teren din Papua Noua Guinee, a anunțat duminica ONU, avertizand ca bilanțul de cinci morți va crește probabil in urma dezastrului in care se tem ca vor fi sute de morți,

VIDEO. 25 de morți intr-un incendiu devastator dintr-un parc de distracții: „Oamenii au fost prinși in capcana”

12:35, 26.05.2024 - Un incendiu care a izbucnit sambata, 25 mai, intr-un parc de distracții din vestul Indiei a ucis 27 de persoane, dintre care patru copii cu varste sub 12 ani, arata un bilanț actualizat al poliției. Patru persoane despre care autoritațile zic ca au legatura cu parcul de distracții au fost arestate.Peste…

VIDEO ONU: Inca trei cadavre recuperate in urma unei alunecari de teren din Papua Noua Guinee

09:50, 26.05.2024 - Echipele de intervenție au scos trei cadavre dintre daramaturile masivei alunecari de teren din Papua Noua Guinee, a anunțat duminica ONU, avertizand ca bilanțul de cinci morți va crește probabil in urma dezastrului in care se tem ca vor fi sute de morți, relateaza Reuters.

Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa

08:30, 05.05.2024 - Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, a afirmat, duminica, in cuvantul de invatatura rostit la Slujba Invierii de la Catedrala Patriarhala, ca Iisus Hristos cel Rastignit si Inviat este totdeauna prezent in Biserica Sa, in mod deosebit prin Sfanta Euharistie, potrivit Agerpres.

Alexandru Rafila descinde la 'spitalul groazei' din București, unde au fost zeci de morți suspecte - Ministrul a rabufnit: Lasati-ne sa ne facem treaba!

11:40, 12.04.2024 - Alexandru Rafila descinde la 'spitalul groazei' din București, unde au fost zeci de morți suspecte - Ministrul a rabufnit: Lasati-ne sa ne facem treaba!Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila a declarat vineri, inainte de vizita la Spitalul Clinic de Urgenta Sf.


Ce parere ai despre aceasta stire?