Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

17 medici de la Spitalul de Urgenţă Floreasca au anunţat că demisionează din cauza managerului Sorin Păun

Publicat:

Anuntul privind demisia a 17 cadre medicale de la Floreasca a venit la cateva ore dupa ce pe Internet a inceput sa circule o inregistrare audio facuta intr-o sala de operatii in care se aude cum managerul ii jigneste pe alti medici, unii dintre ei rezidenti.

Medicii care si-au prezentat demisiile sunt de la Unitatea de si au spus ca, dupa plecarea lor unele interventii "nu vor mai fi facute".

Vom reveni cu amanunte.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Doua tinere la UPU, dupa un moment de neatenție

15:26, 13.06.2024 - Doua fete in varsta de 18 și, respectiv, 19 ani au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Buzau, dupa ce au fost victimele unui accident produs pe DJ203H, in localitatea Topliceni. Cauza impactului dintre cele doua mașini, care ulterior au ricoșat in alte doua autoturisme, ar fi fost…

Cauza morții femeii gasite intr-o valiza, in Bihor. Anunțul anchetatorilor

15:30, 12.06.2024 - Medicii legiști au incheiat autopsia in cazul femeii de 31 de ani care a fost gasita moarta intr-o valiza acoperita cu nisip, in Bihor. Concluzia este ca Henriett Toth a fost batuta cu salbaticie cu corpuri dure și strivita.

Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentari! Cine va fi noul lider mondial

19:21, 04.06.2024 - Tenismanul sarb Novak Djokovic, detinatorul titlului, s a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentari la genunchiul drept.Anuntul a fost facut de organizatorii turneului de Mare Slem din capitala Frantei, scrie presa internationala citata de Agerpres.roAccidentarea suferita de numarul unu…

Acuzații grave: Un barbat a murit dupa ce a stat insetat si flamand 12 ore la UPU

14:56, 29.05.2024 - Acuzatii grave la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iasi. Un barbat ar fi stat 12 ore la Unitatea de Primiri Urgente si abia dupa ce a intrat in coma ar fi fost preluat de medici. Cateva ore mai tarziu barbatul a murit iar familia lui vrea acum sa depuna plangere.

Un bebeluș de o luna a murit la spitalul din Targu Jiu. Cu o zi inainte, copilul fusese trimis acasa de medici

13:30, 22.05.2024 - Este ancheta la Targu Jiu, dupa ce un bebeluș de o luna a murit in spital. Micuțul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe in stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat de doctori. Același bebeluș fusese trimis acasa de medici cu o zi inainte, pe motiv ca e constipat, scrie Gazeta de Sud.

O pisica din Iași a devenit vedeta pe internet! Cum i-a surprins felina pe medicii veterinari: Care erau șansele sa nimereasca exact acolo unde avea nevoie?

14:20, 12.04.2024 - Pe imaginile surprinse pe camerele video se observa cum felina de culoare alba se indreapta singura catre clinica, chiar la ,,intrare pacienți”. Aceasta a fost auzita de medicii veterinari din interior datorita mieunatului insistent. Intamplarea a fost una mai mult decat inedita, lucru remarcat chiar…

A mers la Urgențele spitalului din Suceava, a solicitat sa i se faca avort și a injurat ...

19:20, 10.04.2024 - Medicii care erau de garda marți seara in Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic „Sfantul Ioan cel Nou" Suceava au avut parte de o situație cu care nu s-au mai intalnit pana acum. O tanara in varsta de 17 ani, eleva in clasa a XII-a, impreuna de mama ei, s-au prezentat in UPU, ...


Ce parere ai despre aceasta stire?