Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

1.500 de persoane au fost evacuate în urma unui incendiu produs la un magazin din incinta Carrefour

Publicat:
1.500 de persoane au fost evacuate în urma unui incendiu produs la un magazin din incinta Carrefour

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la un magazin din incinta , aproximativ 1.500 de persoane fiind evacuate. ISU Iasi intervine, miercuri, la un incendiu produs la un magazin din incinta Carrefour Felicia. La fata locului intervine si serviciul de pompieri al companiei. ”Pana la sosirea echipajelor de pompieri, membrii SPSU si ai firmei de paza au coordonat evacuarea a aproximativ 1.500 de persoane aflate in incinta magazinului. Nu sunt persoane care sa necesite asistenta medicala”, a transmis ISU Iasi.

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol si foto: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu in centrul Craiovei. Zeci de persoane au fost evacuate VIDEO

15:00, 26.06.2024 - Un incendiu a izbucnit, miercuri, 26 iunie 2024, dupa pranz, in centrul municipiului Craiova, vizavi de cladirea universitații. A fost sesizat fum la mansarda unei cladiri, 20 de persoane fiind evacuate. Mai multe echipaje de pompieri sunt la fața locului.

Incendiu la o pensiune din Ocnele Mari. In interior erau 14 persoane, dintre care 11 turiști

08:51, 21.06.2024 - Un incendiu a cuprins, in noaptea de joi spre vineri, bucataria unei pensiuni din incinta strandului de la Ocnele Mari, judetul Valcea. Pompierii au intervenit cu doua autospeciale pentru stingerea focului. In incinta erau 14 persoane, din care 11 turisti.

Incendiu la Clinica de Pediatrie III din Cluj-Napoca! 49 de persoane au fost evacuate

09:30, 07.06.2024 - Un incendiu a izbucnit, vineri, la Clinica de Pediatrie III din Cluj-Napoca, iar 49 de persoane au fost evacuate, dintre care 22 de copii. „Pompierii din cadrul Detasamentului 1 Cluj-Napoca au fost alertati in urma cu putine momente cu privire la faptul ca a izbucnit un incendiu la etajul doi al Clinicii…

Incendiu la Clinica de Pediatrie III din Cluj-Napoca! Aproape 50 de persoane au fost evacuate

07:15, 07.06.2024 - Un incendiu a izbucnit la etajul al doilea al Clinicii de Pediatrie III, informeaza ISU Cluj. Mai exact, a fost afectata camera tehnica.Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost alertați in urma cu puține momente cu privire la faptul ca a izbucnit un incendiu la etajul doi al Clinicii…

(video) Incendiu intr-un bloc de la Telecentru: 5 echipaje de pompieri au luptat cu focul, doua persoane - evacuate

18:45, 31.05.2024 - Un incendiu a izbucnit astazi, 31 mai, intr-un bloc de locuit din sectorul Telecentru al capitalei. La fața locului au intervenit 5 echipaje de pompieri care au luptat cu focul, dar și au evacuat doua persoane.

Alerta in aceasta dimineata la Constanta! Mai multe persoane, evacuate dintr-un bloc de pe bulevardul 1 Mai dupa izbucnirea unui incendiu (GALERIE FOTO)

08:36, 16.05.2024 - Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea al Judetului Constanta au fost solicitati in aceasta dimineata in jurul orei 4.30 sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit in uscatorul unui bloc de locuinte de pe bulevardul 1 Mai, nr. 25.La fata locului au intervenit…

Opt persoane au murit intr-un restaurant din Beirut in urma unui incendiu porvocat de explozia unei butelii de gaz

02:10, 01.05.2024 - Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis marti cel putin opt persoane intr-un restaurant din capitala Libanului, Beirut, au informat ministrul de Interne si serviciul de pompieri, transmite AFP, potrivit agerpres.ro. “Opt victime au murit prin asfixiere in interiorul restaurantului”,…

Explozie urmata de incendiu: Apartament, cuprins de flacari de la o trotineta electrica; zeci de persoane, evacuate

12:51, 16.04.2024 - Explozie urmata de incendiu la Iași, in zona Copou, la un apartament dintr-un bloc de 10 etaje. Mai multe persoane au fost evacuate, dupa ce o trotineta a explodat intr-un apartament. Explozie urmata de incendiu intr-un apartament din Iași.


Ce parere ai despre aceasta stire?