Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

105 ani! A murit ”Bunicuța”, cea mai bătrână balenă din lume. Era copil de țâță la scufundarea ”Titanicului!”

Publicat:

Granny” (”Bunicuța”), o orca de 105 ani, considerata a fi cea mai batrana balena din lume, a fost declarata moarta, dupa ce nu a mai fost vazuta din 12 octombrie 2016. Cercetatorii au estimat ca mamiferul s-a nascut in 1911, cu un an inaintea scufundarii ”Titanicului”. In mod normal, durata de viața a unui astfel de exemplar este de maximum 50 de ani. Cea mai batrana balena in captivitate este ”Lolita”, de jumatate de secol, chiriașa a Acvariului din Miami

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit și un copil a fost ranit dupa ce au intrat cu mopedul intr-un șanț betonat

14:05, 24.06.2024 - Un barbat a murit și un copil a fost ranit dupa ce au intrat cu mopedul intr-un șanț betonat. Barbatul nu avea permis de conducere, iar mopedul nu era inmatriculat. Accidentul rutier a avut loc duminica dupa-amiaza, in localitatea argeseana Rațesti. ”Din verificarile preliminare, efectuate de politistii…

Peste 760 de cazuri noi de rujeola, inregistrate in ultima saptamana. Un copil de 10 luni, din Bucuresti, a murit

23:25, 11.06.2024 - Peste 760 de cazuri noi de rujeola au fost inregistrate in ultima saptamana, arata datele publicate, marti, de Institutul National de Sanatate Publica. De asemenea, s-a inregistrat inca un deces, al 18-lea, la un copil de 10 luni din Bucuresti, nevaccinat.

Un copil de un an și șase luni a murit de rujeola. Aproape 800 de cazuri noi inregistrate in ultima saptamana.

17:15, 04.06.2024 - Un numar de 791 de cazuri noi de rujeola s-au inregistrat in ultima saptamana, potrivit Institutului National de Sanatate Publica. Din pacate a fost inregistrat inca un deces al unui copil de un an și jumatate, numarul total al deceselor fiind in creștere.

A fost descoperit un nou drog periculos! Sunt alerte la nivel european, dupa ce un copil de 13 ani a murit

11:50, 14.05.2024 - A fost descoperit un nou drog periculos in Romania! Au fost emise alerte la nivel european, dupa ce un copil in varsta de doar 13 ani a murit. Iata ce a transmis Catalin Tone, expert antidrog, despre aceasta noua substanța interzisa!

TRAGEDIE la Orbeasca / Un copil a murit dupa ce a fost lovit de un buldoexcavator

13:41, 10.05.2024 - Eveniment TRAGEDIE la Orbeasca / Un copil a murit dupa ce a fost lovit de un buldoexcavator mai 10, 2024 12:37 Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au intocmit dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de ucidere din culpa și efectueaza cercetari, in cazul unui accident rutier…

Barbat din Gorj, retinut pentru 24 de ore, dupa ce a ucis o batrana pentru ca vorbea prea mult: „Cum sa omori un om bolnav de demența?”

14:20, 09.05.2024 - Un barbat a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii din judetul Gorj, fiind acuzat ca a omorat o batrana pe care a injunghiat-o de mai multe ori, deranjat ca femeia vorbea prea mult, relateaza Gorjonline.ro și News.ro. Victima suferea de demența.Principalul suspect de crima este un vecin al femeii,…

Tzanca Uraganu, in doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu sa te odihneasca, copil frumos și bun” / FOTO

22:25, 29.04.2024 - Familia lui Tzanca Uraganu trece prin momente grele! Nepotul celebrului manelist s-a stins din viața la o varsta frageda. Cunoscutul artist este in doliu! Mesajul dureros pe care l-a postat pe o rețea de socializare.

Un copil de 3 ani a murit dupa ce o poarta a cazut peste el

21:41, 09.04.2024 - Un copil in varsta de trei ani din comuna Maruntei a murit marti, dupa ce o poarta de acces din gospodaria familiei ar fi cazut peste acesta, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, Cosmin Lupu.


Ce parere ai despre aceasta stire?