Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10 israelieni, inculpați pentru exportul ilegal de rachete în China

Publicat:

Potrivit departamentului al procuraturii statului Israel, zece persoane și trei companii sunt acuzați de incalcari grave ale securitații naționale pentru vanzarea de rachete Chinei fara aprobare. Acordul in cauza a fost negociata de , un israelian a carui companie produce drone și care este, de asemenea, fondatorul companiei , care i-a angajat pe […] The post 10 israelieni, inculpați pentru exportul ilegal de rachete in China first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pentagonul a desfașurat o campanie secreta anti-vaccinare pentru a submina China in timpul pandemiei, dezvaluie Reuters

13:30, 15.06.2024 - Armata americana a lansat un program secret in timpul crizei COVID pentru a discredita vaccinarea cu vaccinul Sinovac al Chinei - o razbunare pentru eforturile Beijingului de a da vina pe Washington pentru pandemie.

Comerțul exterior al Chinei crește rapid in pofida provocarilor

17:15, 13.06.2024 - In primele cinci luni ale anului, exportul autovehiculelor bazate pe energii noi ale firmei BYD a ajuns la 176.000 de bucați. Un reprezentant de la BYD a spus recent intr-un interviu ca, in primele cinci luni ale anului, exportul autovehiculelor din China a crescut la 2,45 milioane de unitați, cu 27%…

Ce a declarat Ministerul chinez de Externe despre participarea la Summit-ul pentru Pace  

18:41, 27.05.2024 - China va sprijini o conferința care va fi recunoscuta atit de Rusia, cit și de Ucraina, cu „participarea egala a tuturor parților”. Informația este prezentata de RBC-Ucraina cu referire la purtatorul de cuvint al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) al Chinei, Mao Ning, in timpul unei conferințe de…

Doi morți și mai mulți raniți dupa un atac cu cuțitul la o școala primara din China

14:20, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte zece ranite in urma unui atac cu cutitul produs luni la orele pranzului la o scoala primara din orasul Guixi din provincia Jiangxi, in estul Chinei, scrie AGERPRES.

China spioneaza industriile olandeze de semiconductori, aerospatiala si maritima. Beijingul cauta tehnologii necesare armatei

17:55, 18.04.2024 - Industriile olandeze de semiconductori, aerospatiala si maritima au fost vizate de spioni chinezi, in incercarea de a consolida fortele armate ale Chinei, sustine agentia olandeza de informatii militare MIVD, in raportul anual facut public joi, citat de Reuters.

China continua sa persecute ilegal familii intregi prin pedepse colective

08:05, 16.04.2024 - China continua sa ținteasca ilegal familii de activiști și desidenți in ciuda angajamentului de a pune capat pedepselor colective, au aratat un grup care lupta pentru drepturile omului intr-un raport, informeaza The Guardian. 

Oppo anunța A3 Pro, primul sau telefon certificat IP69. Ce inseamna asta

16:05, 12.04.2024 - Oppo a anunțat oficial primul sau smartphone cu rezistența la apa și praf la standardul IP69 și rezistența la cazaturi certificate de SGS. Acesta se numește Oppo A3 Pro și este un simplu telefon mid-range cu design obișnuit, pe cand aceasta certificare ar sugera ca este vorba despre un telefon „rugged”…

Scena din serialul Netflix, „Problema celor 3 corpuri”, care a starnit dezbateri despre istoria Chinei și politica SUA

16:06, 02.04.2024 - Noul serial Netflix „Problema celor 3 corpuri” nu este cu adevarat despre Revoluția Culturala din China sau despre razboaiele culturale din SUA. Epopeea științifico-fantastica, adaptata dupa romanul premiat al lui Liu Cixin, este mai preocupata de marile intrebari teoretice.


Ce parere ai despre aceasta stire?