Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10 ani de la „Twilight“. Cum arată acum Taylor Lautner, vârcolacul sexy

Publicat:

Au trecut deja zece ani de la momentul lansarii trilogiei ”Twilight”, film care i-a facut pe multi actori faimosi in . , cel care i-a dat viata pe micile ecrane lui , e unul dintre ei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbații celebri din viața Madalinei Ghenea. Cu cine s-a iubit frumoasa romanca, de-a lungul anilor

15:26, 08.04.2024 - Este considerata una dintre cele mai frumoase romance din lume, cariera sa in domeniul modei și actoriei cunoscand o ascensiune fulminanta in ultimul deceniu. Stabilita in Italia de mai mulți ani, Madalina Ghenea a devenit un star internațional, cucerind Cetatea Filmului, aparand in numeroase filme…

Vești mari pentru fanii Twilight! Robert Pattinson a devenit tata pentru prima oara / FOTO

19:10, 06.04.2024 - O noua veste emoționanta ii incanta fanii seriei Twilight! Robert Pattinson, celebrul actor cunoscut pentru rolul sau iconic din aceasta serie, a intrat intr-o noua etapa a vieții sale, devenind tata pentru prima oara.

Un cuplu vedeta anunța ca va avea un copil

11:50, 05.04.2024 - Robert Pattinson și Suki Waterhouse așteapta primul copil. Cantareața Waterhouse a anunțat ca este insarcinata. Ea are o relație cu starul din Twilight de aproximativ șase ani, potrivit Agerpres.Anunțul a fost facut printr-un mesaj publicat pe Instagram.


Ce parere ai despre aceasta stire?