Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10 ani de FROZEN – spectacol aniversar Disney – pe 21 ianuarie la Sala Palatului

Publicat:

Pe 21 ianuarie 2024, la , va avea loc un nou si captivant show DISNEY : FROZEN – 10 ani Continue reading 10 ani de FROZENspectacol aniversar Disney – pe 21 ianuarie la at Tabu.

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Muzica magica din filmele Disney a cucerit Timișoara: spectacol cu hituri celebre in Parcul Rozelor (video)

11:25, 03.06.2024 - Duminica seara Parcul Rozelor a fost luat cu asalt de catre timișoreni, care au avut parte de un spectacol deosebit derulat sub genericul Disney in concert – Magical Music from the Movies. Evenimentul organizat de Casa de Cultura a Municipiului Timișoara a reprezentat o premiera pentru orașul nostru…

Xtra Night Show. Cum a fost pentru Cosmin Natanticu experiența de la Sala Palatului. A fost cap de afiș la un spectacol de stand-up comedy: „Noi ne-am grabit sa...”

08:46, 28.05.2024 - Cosmin Natanticu a mai urcat pe scena de la Sala Palatului și in trecut, doar ca in weekend a fost cap de afiș la un spectacol de stand-up comedy. Actorul spune ca și-a dorit ca evenimentul sa aiba loc neaparat in luna mai și se pare ca nu a dat greș.

DISNEY REDUCAND PERSONALUL LA PIXAR Reducerea forței de munca și schimbarea strategiei

12:16, 24.05.2024 - Compania se orienteaza tot mai mult catre francize, cu continuari planificate pentru filme precum "Toy Story", "Frozen", "Zootopia" și "Moana". The post DISNEY REDUCAND PERSONALUL LA PIXAR Reducerea forței de munca și schimbarea strategiei first appeared on Informatia Zilei .

JOI Spectacol inedit la Teatrul Prichindel din Alba Iulia. Micii spectatori vor fi actori: ”Micul prinț” și ”Micul marionetist”

09:31, 08.05.2024 - JOI Spectacol inedit la Teatrul Prichindel din Alba Iulia. Micii spectatori vor fi actori: ”Micul prinț” și ”Micul marionetist” Spectatorii  Teatrului de Papuși ”Prichindel” din Alba Iulia vor deveni actori. Este vorba despre copiii care au participat la un workshop de teatru. In urma workshop-ului…

Florin Piersic, operat de urgența, la Cluj-Napoca! Marelui actor i s-a facut rau la finalul unui spectacol

23:35, 29.04.2024 - Marele actor Florin Piersic a fost operat de urgenta, luni, la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, dupa ce i s-a facut rau la finalul unui spectacol, potrivit foaiatransilvana.ro Investigatiile medicale au relevat ca este vorba despre o infectie la nivelul unuia dintre genunchi. Interventia a fost realizata…

Spectacol inedit pe platoul din Piața Dacia. Festivalul Shakespeare, la Buzau

06:05, 18.04.2024 - Maine, 19 aprilie, buzoienii sunt invitați pe platoul din Piața Dacia, la un eveniment inedit. ,,Sa nu va faceți alte planuri pentru vineri seara, pentru ca este iar arta in strada la Buzau, de data aceasta cu oamenii talentați și faini de la Festivalul Internațional Shakespeare, Craiova. In Piața Dacia,…

Premier League: Manchester United vs Liverpool - Spectacol de gala pe Teatrul Viselor

10:55, 07.04.2024 - Manchester United - Liverpool, meci contand pentru etapa a 32-a din campionatul Angliei, este programat, duminica, 7 aprilie, de la ora 17:30, pe Old Trafford, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

MARIZA transmite un mesaj video publicului din Romania

08:20, 04.04.2024 - Bucuresti, 03 aprilie, 2024 –MARIZA, diva muzicii fado, concerteaza in Romania pe data de 18 mai la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00 Continue reading MARIZA transmite un mesaj video publicului din Romania at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?