Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12:20, 09.03.2013

Românii au consumat, în 2012, peste 1,5 milioane de pliculeţe de ceai Lipton

Românii care beau ceai în timpul ieşirilor în oraş au consumat, în 2012, peste 1,5 milioane de pliculeţe de ceai Lipton, conform datelor furnizate de Unilever Food Solutions. În rândul sortimentelor preferate ale…




14:00, 26.02.2013

Unde se consumă cel mai mult ceai în România

Românii care beau ceai în timpul ieşirilor în oraş au consumat, în 2012, peste 1,5 milioane de pliculeţe de ceai Lipton, conform datelor furnizate de Unilever Food Solutions. În rândul sortimentelor preferate ale…




22:34, 01.10.2012

53% dintre bucureştenii care iau masa în oraş recunosc că este un obicei alimentar nesănătos

Conform unui studiu "Unilever Food Solutions" se arată faptul că 73% dintre persoanele intervievate nu ştiu care este cantitatea zilnică recomandată pentru sare, zahăr şi grăsimi. citiţi mai departe




12:08, 09.08.2012

De ce nu mănâncă sănătos românii: Femeile n-au timp. Bărbaţii?

Principalul motiv invocat de femei pentru comportamentul alimentar necorespunzător este  lipsa timpului, în timp ce bărbaţii spun că nu au un program fix al meselor, arată un studiu Unilever Food Solutions.Femeile…




13:24, 12.05.2012

Mâncarea nesănătoasă, prilej de răsfăţ pentru români

73% dintre bucureştenii care iau masa în oraş în mod regulat preferă să se răsfeţe când merg la restaurant, arată un studiu efectuat de Unilever Food Solutions*. Pentru că percep ieşirile la masă ca fiind ocazii…




00:08, 09.05.2012

În oraş, mâncăm nesănătos

Aproximativ 73% dintre bucureştenii care iau masa în oraş în mod regulat preferă "să se răsfeţe" când merg la restaurant, comandând preparate nesănătoase, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de Unilever…




13:04, 16.11.2011

Studiu: Nunțile salvează restaurantele

Nunțile sunt cele mai profitabile evenimente pentru restaurante, urmate de petrecerile private și cele pentru diverse organizații – botezurile sunt cel mai rar organizate de restaurante, potrivit unei analize efectuate…




20:25, 23.10.2011

De ce merg bucurestenii la restaurant? Ce prefera sa manance

Bucurestenii merg la restaurante pentru ca nu sunt nevoiti sa mai gateasca, pentru ca atunci cand mananca in oras pot sa socializeze mult mai usor si pentru ca le place mancarea pe care o comanda, arata un studiu…




21:10, 18.10.2011

Mâncăm în oraş din comoditate

Bărbaţii susţin că aleg să ia masa în oraş pentru că le place mâncarea şi pentru că vor să socializeze. Femeile, pentru că scapă de statul în bucătărie. Masa la restaurant nu mai este un lucru rar pentru mulţi…




20:50, 18.10.2011

Studiu: Clientii restaurantelor satura cosurile de gunoi

Potrivit "Raportului Global Bucatarii Sustenabile: Cum reducem deseurile alimentare, al Unilever Food Solutions", aplicat local si la nivel global, restaurantele arunca 3 milioane de tone de deseuri alimentare,…




14:40, 18.10.2011

De ce iau masa bucureștenii în oraș. Ce mâncare preferă și cât de mulțumiți sunt de servicii

Bucureștenii iau masa în oraș ca să scape de corvoada gătitului, pentru a socializa mai ușor și pentru că mâncarea de la restaurant este mai gustoasă, arată ultimul studiu Unilever Food Solutions.




08:10, 15.07.2011

Cine mănâncă în oraş

Studiul “Out of Home Consumption Habits”, realizat de Unilever Food Solutions, oferă informaţii referitoare la profilul românilor care servesc masa în oraş, ce anume comandă, cât plătesc pentru o masă şi care sunt…




00:02, 11.06.2011

Bucureştenii se îndoapă cu şaorma, moldovenii, cu ciorbă acră

O fi criză, dar nu renunţăm la micile plăceri ale vieţii, aşa cum e masa în oraş. Că e pizzerie, şaormerie, cantină sau restaurant de fiţe, atunci când ieşim să mâncăm la cârciumă nu ne încurcăm şi comandăm bucate…




13:58, 09.06.2011

Ce mănâncă bucureștenii care ies în oraș: shaorma

Bucureştenii mănâncă la fast-food, în timp ce românii din celelalte oraşe preferă restaurantul, potrivit studiului 'Out of Home Consumption Habits', realizat în martie de Unilever Food Solutions, studiu ce conţine…




13:56, 09.06.2011

Bucureştenii mănâncă la fast-food. Românii din provincie preferă masa la restaurant

Un studiu realizat în martie de Unilever Food Solutions, ce conţine informaţii referitoare la profilul românilor care iau cel mai des masa în oraş, arată că bucureștenii sunt cei mai mari amatori de hamburgeri…




12:30, 09.06.2011

Studiu: Bucureştenii mănâncă la fast-food, românii din provincie preferă restaurantul

Mai bine de un sfert (28%) dintre persoanele din mediul urban cu vârste între 18-64 ani iau masa în oraş cel puţin o dată la 2-3 luni, potrivit unui studiu Unilever Food Solutions. Locuitorii din oraşele mari din…