Sunfood - Stiri si informatii despre Sunfood | prima pagina Ultima actualizare: 01:11:21, 27.06.2024
10:35, 26.02.2018
Supa cu naut si spanac
Ce faci cand esti racit, ti e foame, dar nu ai chef sa stai in bucatarie prea mult O supa cu naut si spanac, foarte buna si, cel mai important, foarte rapida. Pe mine m a pus pe picioare saptamana trecuta cand…
23:24, 24.08.2017
REŢETĂ. Tort de iaurt cu piersici
Ingrediente 500 ml frisca lichida400-500 gr zahar800 ml/gr iaurt Danone(sau alta marca buna)1 compot mare piersici (eu am folosit de la SunFood pentru ca au produse 100% naturale)3 plicuri intaritor frsca Citeste…
12:08, 22.09.2015
SUPER-FRUCTELE TIBETANILOR, medicament de peste 2000 de ani: au efect ENERGIZANT, ANTIOXIDANT, ANTIINFLAMATOR si ANTICONSTIPANT
SUPER-FRUCTELE TIBETANILOR, medicament de peste 2000 de ani: au efect ENERGIZANT, ANTIOXIDANT, ANTIINFLAMATOR şi ANTICONSTIPANT Nutriţioniştii au doar cuvinte de laudă pentru aceste fructe mici, dar delicioase,…
10:39, 26.04.2014
Lauraadamache.ro: Vinete umplute cu sardine
Astazi va propun o reteta cu vinete delicioasa si, bineinteles, foarte simplu de facut: vinete umplute cu sardine. Vinetele se numara printre legumele mele preferate. Daca vara le ador in salata, in sezonul mai…
09:12, 09.04.2014
Lauraadamache.ro: Cheesecake cu ananas, nuci si scortisoara
Astazi va invit sa incercati un cheesecake fara coacere, cu ananas caramelizat, nuci si scortisoara. Este o prajitura foarte rapida, mai mult decat delicioasa si parfumata, ideala pentru subita pofta de dulce care…
12:45, 28.03.2014
Lauraadamache.ro: Chec cu ton si rosii deshidratate
Ingrediente ndash; Chec de ton si rosii deshidratate 1 forma chec 30times;11 cm 300 g faina 3 oua 200 ml lapte 2 cutii de ton in ulei Sunfood 100 ml ulei de masline 100 g rosii deshidratate in ulei 50 g parmezan…
09:27, 06.03.2014
Lauraadamache.ro: Bruschette cu ciuperci si sos bechamel
Ador bruschettele si le fac foarte des in perioada calda a anului. Cu toate acestea, am observat ca nu am postat nici macar o reteta de bruschette, asa ca astazi va propun una dintre preferatele mele. Bruschettele…
18:25, 28.10.2011
Ton în aspic - Panait Elena
Se fierb câteva capete de peşte curăţate şi spălate într-un litru de apă, în care am pus sare şi o ceapă, se fierb până apa scade la jumătate, apoi lăsăm la răcit, strecurăm zeama şi adăugăm un plic de gelatină…