Pudram - Stiri si informatii despre Pudram | prima pagina Ultima actualizare: 01:26:03, 27.06.2024
13:01, 03.04.2023
Ce este laptele prăjit și cum se prepară
Laptele prăjit nu este nici pe departe un preparat complicat, așa cum ar putea părea după nume, dimpotrivă. Rețetele de lapte prăjit datează de secole și pot fi regăsite în numeroase regiuni din lume. Descoperă…
12:40, 11.07.2022
Dulceață de pepene – cum se prepară pentru a păstra savoarea
Dulceață de pepene este considerată de mulți un deliciu, asta deși nu este printre cele mai populare dulcețuri de pe plaiurile mioritice. Totuși, pentru a păstra gustul inconfundabil al pepenelui și în restul anului,…
10:41, 06.06.2022
Clătite cu bere. Rețetă specială creată de chef Florin Dumitrescu
Florin Dumitrescu a prezentat rețeta proprie de clătite. Ingrediente•200 gr făină•1 ou•un praf de sare•aprox. 350 ml lapte•50 ml bere•ulei•200 gr nuci•50 ml miere•zahăr pudrăMod de preparare1. Pentru a savura cele…
10:54, 14.05.2019
Gogoşi pufoase. Reţetă rapidă
Ingrediente Gogosi cu iaurt500g faina ,1 cub de drojdie,1 ou +1 galbenus,2 iaurturi3 linguri ulei,3 linguri zahar tos,1 plic zahar vanilat ,coaja de lamaie,jumatate lingurita sare finasi 300 ml ulei pentru prajit,1…
00:00, 09.03.2015
Reţete delicioase pentru pofticioşi Clătite cu miere și nuci a la chef Florin Dumitrescu
Ingrediente: 200 gr făină 1 ou 100 gr zahăr un praf de sare aprox. 350 ml lapte 50 ml bere ulei 200 gr nuci 50 ml miere zahăr pudrăMod de preparare: Pentru a savura cele mai delicioase și pufoase clătite, amestecați…
09:15, 23.12.2014
REŢETE DE CRĂCIUN vechi de 100 de ani pentru SARBATORI FERICITE. Turte pentru Ajunul Crăciunului şi Bobotezei
REŢETE DE CRĂCIUN. TURTE PENTRU AJUNUL CRĂCIUNULUI ŞI BOBOTEZEIReţeta pentru turtele tradiţionale pentru Ajunul Crăciunului şi Bobotezei se regăseşte în cartea "Buna Menajeră — Carte de bucate, practică" (1907)…
09:30, 27.04.2013
REŢETA ZILEI de FLORII: Prăjitură cu gem
Ingrediente:1 borcan cu gem de prune (400 gr)120 gr zahar tos500 gr faina250 gr unt sau margarina120 ml laptesare1 lingurita praf de copt2 plicuri zahar vanilatcoaja rasa de la o lamaiescortisoara pudraMod de preparare:Zaharul…
11:38, 15.04.2013
REŢETA ZILEI: Chec cu scorţişoară
Ingrediente:5 oua 120 gr zahar50 ml ulei1 lingurita scortisoara200 gr faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie1 plic zahar vanilat Pentru decor: zahar pudraMod de preparare:Albusurile se bat spuma cu zahar,…
09:52, 21.11.2012
REŢETA ZILEI: Ştrudel cu dovleac
Ingrediente:500 gr foietaj crud Pentru umplutura: 300 gr dovleac ras50 gr gris100 gr zahar30 gr unt Pentru decor: zahar pudraMod de preparare: Intr-o cratita se pun dovleacul, zaharul, untul si se pune pe foc.…
10:10, 30.08.2012
REŢETA ZILEI: Inele de măr
Ingrediente:Pentru inele:1 albuş mare1 cană apă1 lingură esenţă de vanilie200 g făină un sfert de linguriţă de sare6 mere mari, fără coajă şi cotorulei pentru prăjitscorţişoarăzahăr pudrăPentru glazură:4 linguri…