Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10:45, 24.03.2024

Rețetă de dovlecei umpluți cu legume. Preparatul de post care va reuși să te surprindă

Este weekend și ne aflăm în postul Paștelui, motiv pentru care ne-am gândit să-ți prezentăm o rețetă simplă de dovlecei umpluți cu legume. Este un preparat care va reuși să te surprindă. Iată de ce ingrediente…




17:15, 21.03.2024

Cine este Lăcrămioara Pintilie, concurenta care a primit cuţitul de aur la Chefi la cuţite, pe 20 martie 2024. Preparatul care a impresionat juraţii

Ediția de miercuri, 20 martie 2024, a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 13, a fost una plină de suspans și emoții. O concurentă a primit cuțitul de aur. Cine este Lăcrămioara Pintilie, concurenta care l-a impresionat…




15:16, 21.03.2024

Unitățile de tip catering, verificate de inspectorii ANSVSA / Amenzi de peste 600.000 lei

Eveniment Unitățile de tip catering, verificate de inspectorii ANSVSA / Amenzi de peste 600.000 lei martie 21, 2024 15:15 În intervalul 17.02.2024 – 04.03.2024, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru…




11:16, 21.03.2024

În care regiune din România găsim, cu adevărat, cea mai bună mâncare. Opinia unui bucătar de top: "Avem una dintre cele mai interesante bucătării"

Bucătăria românească este una dintre cele mai apreciate din Europa, iar acest lucru îl confirmă și specialiștii de la TasteAtlas! Preparatele noastre au reușit să ajungă pe locul 4 în topul celor mai bune, în iunie…




07:55, 21.03.2024

În care regiune din România găsim, cu adevărat, cea mai bună mâncare. Opinia unui bucătar de top: "Avem una dintre cele mai interesante bucătării"

Bucătăria românească este una dintre cele mai apreciate din Europa, iar acest lucru îl confirmă și specialiștii de la TasteAtlas! Preparatele noastre au reușit să ajungă pe locul 4 în topul celor mai bune, în iunie…




22:06, 20.03.2024

Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Amuletă importantă anunțată de Irina Fodor. Cine va degusta preparatele: ”„Mă doare capul” / VIDEO

În a treia ediție de la Chefi la cuțite, Irina Fodor a anunțat o amuletă importantă pentru cei patru jurați. Invitatul care le va degusta preparatele acestora este o persoană cu gusturi fine și multă experiență…




21:30, 20.03.2024

Regiunea din România cu cea mai bună mâncare. Zona în care preparatele au un gust special, le-au gustat?

Te-ai întrebat vreodată unde se mănâncă cel mai bine la noi în țară? Există o zonă în care se gătește la un alt nivel, iar preparatele au un gust de-a dreptul special. Cine ajunge să le guste, nu se va mai sătura…




11:40, 20.03.2024

Descoperă Comoditatea și Eficiența în Bucătărie cu Mixerul Vertical și Robotul de Bucătărie

  În era modernă a bucătăriei, tehnologia avansată îți face viața mult mai ușoară și îți oferă o gamă largă de instrumente și aparate care să îți faciliteze munca în bucătărie. Două dintre aceste instrumente esențiale…




07:41, 20.03.2024

Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe mănăstirești 

Prepararea chifteluțelor mănăstirești durează doar 20 de minute.Ingrediente chifteluțe mănăstirești:500 g fasole boabe2-3 feli de pâine150 g orez150 ml ulei2 cepe5-6 căței de usturoi1 morcov1 păstârnac2 frunze…




12:26, 19.03.2024

De ce nu ar trebui să mănânci orezul după ce a fost ținut la frigider

Prepararea meselor pentru întreaga săptămână este o metodă excelentă de a economisi timp și bani. Totuși, unele alimente, precum pastele și cerealele, vin la pachet cu un risc de apariție a unei intoxicații alimentari…




08:41, 19.03.2024

Termoficare Constanta: Caldura si apa calda oprite din cauza unei avarii in cateva zone ale municipiului Constanta

Din cauza unei avarii aparute pe reteaua de transport amplasata pe strada Nicolae Iorga, nu se poate asigura deocamdata energie termica pentru prepararea apei calde de consum si incalzirii catre urmatoarele puncte…




22:30, 18.03.2024

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Chef Vlad Pădurescu a avut o reacție neașteptată când a gustat preparatul lui Alexandru Sautner

În prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, farfuriile celor patru Chefi au fost degustate de celebrul bucătar Vlad Pădurescu. Acesta a avut o reacție neașteptată când a gustat din farfuria lui Alexandru…




14:45, 18.03.2024

Preparatele de post care au până la 50 de E-uri. Ce nu este indicat să consumi în Postul Paștelui

Luni, 18 martie, în ziua în care începe perioada restricțiilor alimentare ce precede cea mai importantă sărbătoare a creștinilor. Specialiștii de la InfoCons îi îndeamnă pe români să aibă grijă la alegerile culinare…




11:15, 17.03.2024

„Cârnaţii din topor”, pe drumul spre recunoaștere

„Cârnaţi din topor din Vâlcea” se vor în registrul Uniunii Europene al indicaţiilor geografice protejate. Asociaţia Producătorilor Tradiţionali, Meşteşugari şi Artizani Vâlcea au demarat procesul pentru înscrierea…




23:36, 16.03.2024

Legume călite în suc propriu cu brânză și mămăliguță - Secretele combinației de vis

  Legume călite în suc propriu cu brânză și mămăliguțăLegume călite în suc propriu - Ingrediente100 ml ulei de măsline50 g măsline fără sâmburi2 ardei grași galbeni2 ardei capia2 ardei grași roșii4 roșii5 ciuperci…




11:35, 16.03.2024

Icre cu fasole. Cum prepari această delicatesă de care puțini au auzit

Icrele cu fasole reprezintă o alternativă delicioasă și sănătoasă la icrele obișnuite. Iată cum poți prepara această rețetă simplă:Ingrediente:200g fasole albă sau fasole boabe (pot fi folosite și fasole neagră…




08:25, 16.03.2024

Tot ce trebuie să știi despre sushi, preparatul japonez vedetă

O vacanță exotică sau pur și simplu o ieșire în oraș, la restaurant, v-ar putea aduce în fața unui meniu cu sushi sau poate chiar a unui restaurant dedicat acestui fel de a mânca alimentele. Pentru că sushi nu…




15:50, 15.03.2024

Care este cea mai populară rețetă de ciorbă de burtă. Cum se prepară

Ciorba de burtă clasică este, în general, cea mai populară variantă în multe culturi și regiuni. Este renumită pentru gustul său bogat și reconfortant, combinând aroma intensă a burții de vită cu legumele proaspete…




09:05, 15.03.2024

Rețete quiche de primăvară – cele mai bune rețete de tarte din legume

Tarta făcută din legume și aluat, care este cunoscută sub denumirea de quiche, este unul dintre cele mai îndrăgite preparate culinare. Este ideal pentru consum în orice moment al zilei și poate fi realizat din…




14:31, 13.03.2024

De ce să nu reîncălzești carnea de pui la cuptorul cu microunde. Avertismentul unui expert

Un expert în zona alimentară a explicat care sunt motivele pentru care carnea de pui nu ar trebui reîncălzită la cuptorul cu microunde. Preparatul pe care îl vei scoate din aparatul electrocasnic nu-i va mulțumi…




06:25, 13.03.2024

Invitată la Ramada ca să lungesc ochii în farfuriile altora

Un fenomen interesant se produce din ce în ce mai des în ultimii ani. Instituţiile de presă ajung să fie văzute de diverse entităţi ca nişte actori meniţi să joace după cum li se cântă şi, eventual, suficient de…




16:00, 12.03.2024

Cele mai pufoase gogoşi de post. Nu au ouă sau unt, dar sunt un deliciu! Bonus: sunt ieftine

Se apropie postul Paștelui, așa că multe gospodine vor începe să pregătească deserturi fără ouă, unt sau lapte. Cel mai rapid se prepară gogoșile de post și sunt cu adevărat delicioase. Cu doar câteva ingrediente…




09:00, 12.03.2024

Rețetă de tocăniță ungurească cu ciuperci. Preparatul delicios pentru o cină în familie

Rețeta de mai jos este una delcioasă, care se prepară simplu. Ai nevoie de câteva ingrediente, iar tocănița ta va fi una de excepție. O vei putea consuma alături de o garnitută, precum cartofi sau mămăligă.




22:20, 09.03.2024

Rețeta delicioasă a unui desert al copilăriei de la poale de munte: biscuiții cu untură și gem de coacăze. Cum se prepară

Aflată pe culoarul Rucăr-Bran, la poalele Munţilor Piatra Craiului, comuna argeşeană Dâmbovicioara este o destinaţie aleasă de tot mai mulţi români şi de străini, zona fiind apreciată pentru istoriile vechi, peisajele…




10:45, 09.03.2024

Rețetă de mucenici muntenești fierți. Preparatul care îți va încânta papilele gustative pe data de 9 martie

Astăzi, pe data de 9 martie 2024, sunt sărbătoriți Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia. Pentru această zi de sărbătoare ți-am pregătit o rețetă simplă de mucenici muntenești fierți. Este preparatul care îți va…




09:25, 09.03.2024

Sfinţii 40 de Mucenici din Sevastia - comemoraţi prin slujbe şi prepararea mucenicilor sau a bradoşilor

Sfinţii 40 de Mucenici care au murit după ce au fost condamnaţi la moarte prin îngheţare în lacul Sevastiei sunt comemoraţi în fiecare an la data de 9 martie, zi în care preoţii fac pomeniri pentru sufletele morţilor…




14:26, 08.03.2024

Siropul care dă toată savoarea mucenicilor. Cum se prepară și care este ingredientul secret

Mucenicii sunt nelipsiți din tradiția românească, fiind savurați în fiecare an pe data de 9 martie, cu ocazia sărbătorii creștin ortodoxe a Sfinților Mucenici. În această zi, gospodinele din întreaga țară se străduiesc…




10:20, 08.03.2024

Termoficare Constanta: Se opreste apa intr-o zona din municipiu. Iata ce consumatori vor fi afectati

Din cauza unor avarii aparute pe reteaua de transport amplasate pe strada Medeea, nr. 30 nu se poate asigura deocamdata energie termica pentru prepararea apei calde de consum si a incalzirii la punct termic: PT…




13:51, 07.03.2024

Românii sărbătoresc 8 martie cu flori și sushi, studiu

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, românii optează din ce în ce mai mult pentru sushi, pe lângă tradiționalele cadouri, conform unei analize Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate…




11:25, 07.03.2024

De Ziua Internationala a Femeii: Cele mai multe comenzi de flori de 8 Martie sunt facute in Bucuresti, Cluj-Napoca si Constanta

Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, romanii opteaza din ce in ce mai mult pentru sushi, pe langa traditionalele cadouri. Preparatul culinar originar din Japonia este una dintre cele mai populare alegeri, comenzile…