Prepared - Stiri si informatii despre Prepared | pagina 7 Ultima actualizare: 19:06:11, 11.07.2024
19:15, 04.01.2024
Ingredientul secret pentru cea mai gustoasă ciorbă de roșii cu găluște. Preparatul care îți aduce aminte de copilărie
Ciorbele se numără printre preparatele specifice oricărui sezon din an. Gustoase și foarte rapid de gătit, acestea sunt pe placul chiar și a celor mai pretențioși membri ai familiei. Pentru că ne aflăm în sezonul…
13:50, 03.01.2024
Caz de botulism în Bihor. Preparatele de carne dintr-un magazin, puse sub sechestru
Victima este un bărbat în vârstă de 34 ani, din comuna Tinca. Potrivit medicilor, a început să se simtă rău înainte de Crăciun. În 21 decembrie, a acuzat grețuri și vărsături, iar după două zile a început să aibă…
12:00, 03.01.2024
Caz de botulism în Bihor. S-a pus sechestru pe preparatele de carne din casa pacientului şi dintr-un magazin
Un bărbat de 34 de ani din Bihor a ajuns la spital, săptămâna trecută, după ce i s-a făcut rău, în urma investigaţiilor fiind diagnosticat cu cu botulism. Inspectorii DSP au pus sub sechestru preparatele din carne…
09:35, 03.01.2024
Medicamente gratuite în farmaciile din localitate - pe cine vizează anunțul CNAM
Femeile diagnosticate cu cancer mamar beneficiază în premieră de medicamente compensate din fondurile de asigurare medicală obligatorie. Începînd cu 1 ianuarie 2024, acestea pot ridica două preparate oncologice…
07:05, 03.01.2024
România, în top 30 al țărilor cu cele mai bune bucătării din lume: primele cinci preparate apreciate de experți
România s-a clasat în top 30 al țărilor cu cele mai bune bucătării din lume în 2023, conform Atlasului Gustului, o enciclopelie culinară pe care o realizează anual, prin vot, 50.000 de experți în alimentație, relatează…
16:00, 01.01.2024
Câte zile sunt buni cârnaţii după preparare. Cel mai bine se păstrează în congelator
Dacă și tu ești în pană de idei și nu știi cum să păstrezi cârnații de casă în așa fel încât să nu se strice rapid, ai ajuns la locul potrivit. Există mai multe metode de depozitare a preparatului, în funcție de…
11:55, 31.12.2023
Ingredientul pe care Mirela Vaida îl pune în ciorba de perișoare. Este secretul vechi de zeci de ani al moldovencelor
Interpretă, prezentatoare TV, soție și mamă devotată, gospodină desăvârșită. Vedeta și-a dezvăluit unul dintre secretele culinare, o rețetă cu care își răsfață familia. Află, din rândurile de mai jos, care este…
10:05, 31.12.2023
Somon la cuptor pe pat de legume, un deliciu care se topește în gură. Ingrediente care dau savoare
Somonul la cuptor cu legume sote este unul dintre preparatele cu care vă veți impresiona invitații la masa de Revelion. Preparatul iese delicios dacă respectați întocmai pașii gătirii și adăugați condimentele care…
03:00, 31.12.2023
Superstiţii de Anul Nou 2024. Ce preparate trebuie să ai pe masa de Revelion pentru noroc şi belşug
Noaptea de Revelion, care se apropie, este plină de superstiţii. De jur împrejurul planetei, pământenii poartă ceva roşu, pun bani în buzunar, mânâncă peşte şi struguri. Cred că aşa atrag dragostea, belşugul şi…
00:15, 31.12.2023
Câte zile poți consuma caltaboşii după preparare. Ce trebuie să faci ca să reziste mai mult
An de an, în pragul sărbătorilor de iarnă, gopsodinele prepară cele mai gustoase preparate pentru a-și surprinde atât invitații, cât și familia cu cele mai gustoase mâncăruri. Nici caltaboșii nu lipsesc de pe mesele…
22:05, 29.12.2023
Secretul ciorbei care ia mahmureala cu mâna. La ce trebui să fii atent pentru ca preparatul să fie delicios
Ciorba de burtă, considerată un leac natural pentru mahmureala de după Revelion, are un gust aparte și este un preparat popular din bucătăria românească. Cu toate acestea, chiar și gospodinele iscusite pot da greș.…
16:20, 29.12.2023
Cum te poți bucura fără regrete de preparatele tradiționale de sărbători?
Perioada sărbătorilor de iarnă este și una a meselor îmbelșugate, când românii consumă multe preparate tradiționale de origine animală. Deși foarte gustoase, acestea pun sistemul digestiv la grea încercare, mai…
14:00, 29.12.2023
Ce conține, de fapt, piftia de porc. Este favorita românilor, dar medicii evită să vorbească despre asta
Este un preparat tradițional, nelipsit de pe mesele românilor de Crăciun și Revelion. Află, din rândurile de mai jos, ce conține, de fapt, piftia de porc. De-a lungul timpului, a fost vizată de numeroase speculații.…
10:11, 29.12.2023
Ce fel de cartofi se folosesc, de fapt, la salata de boeuf. Greșeala care poate strica complet preparatul
Carnea de vită este delicioasă și aduce beneficii maxime, cu condiția să urmăm câteva reguli de preparare. Mulți bucătari cu experiență sfătuiesc să lăsăm carnea de vită să se odihnească timp de 10-15 minute. Manipularea…
08:50, 29.12.2023
ANUNȚ DE PRESĂ – finalizare proiect „Creșterea competitivității și productivității societății REICHON SRL prin achiziționare de echipamente pentru preparare…
ANUNȚ DE PRESĂ – finalizare proiect „Creșterea competitivității și productivității societății REICHON SRL prin achiziționare de echipamente pentru preparare a betoanelor ” Comunicat de presă – titlul proiectului,…
22:30, 28.12.2023
Câte zile sunt buni caltaboşii după preparare. Se pun în hârtie pentru a rezista mai mult
Caltaboșii reprezintă unul dintre cele mai iubite preparate ale iernii, consumate mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă. Sunt nelipiste de pe mesele festive, iar toți invitații le apreciază pentru gustul autentic…
09:50, 28.12.2023
Platouri pentru Revelion de la Restaurantul Vița de Vie din Târgoviște. Preparate super gustoase, după rețete rețete tradiționale
De Revelion, tu și cei dragi vă puteți bucura împreună de tot timpul împreună, fără să fie nevoie să gătiți! Restaurantul Vița de Vie pregătește mâncarea voastră preferată pentru cea mai frumoasă seară din an,…
09:30, 28.12.2023
Rețetă de bruschete cu mozzarella, roșii și busuioc. Preparatul ușor pe care să îl servești în perioada dintre Crăciun și Revelion
Ne aflăm în perioada dintre Crăciun și Revelion și cu siguranță îți dorești și tu să te bucuri de un preparat mai ușor, dar nu ai idee ce să pregătești. Ei bine, nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția…
08:25, 28.12.2023
Ce să faci cu resturile de mâncare după sărbători. De acum nu le vei mai arunca
Am trecut de Crăciun și ne îndreptăm spre noaptea dintre ani. Chiar dacă au rămas, poate, o mulțime de preparate în frigider, cele mai multe gospodine preferă să le arunce. Ei bine, află în următoarele rânduri…
00:11, 28.12.2023
Gătitul de Sărbători poate avea efect terapeutic
Dincolo de beneficiile evidente pentru sănătatea fizică, gătitul acasă îmbunătățește și starea de spirit, stimulează creativitatea, ne dă un sentiment că avem totul sub control și ne ajută să ne eliberăm de stres.…
19:40, 27.12.2023
Rețetă de sărățele cu chimen! Preparatul care nu trebuie să îți lipsească de pe masa de Anul Nou
Sărățelele cu chimen sunt gustarea perfectă pentru masa de Anul Nou. Sunt ușor de făcut acasă și nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Ține cont de rețeta de mai jos și vei obține un preparat cu ajutorul căruia…
13:31, 27.12.2023
Mezeluri italiene explicate – ce sunt și cum sunt preparate
Numeroase tipuri de mezeluri italiene sunt accesibile, astăzi, în magazinele din lumea întreagă și sunt foarte apreciate. Bucătăria italiană are o tradiție veche în prepararea mezelurilor, reușind să producă adevărate…
10:50, 27.12.2023
Ferma Dacilor. Unul dintre cele mai mari sindicate al polițiștilor din țară avea parteneriat cu complexul lui Cornel Dinicu. Reducere de 20% la masă și…
Informația legată de reducerea de 20% la masă și cazare pe care o primeau membrii de sindicat ai SNPPC apare chiar pe site-ul instituției, într-un comunicat intitulat „ Invitație la turism, în zona Dealu Mare-Prahova,…
14:10, 26.12.2023
Profesorul Leon Dănăilă, despre preparatele specifice sărbătorilor: ,,Să le integrați într-un mod echilibrat în dieta voastră”
Celebrul neurochirurg Leon Dănăilă a vorbit despre alegerile alimentare ale românilor din perioada sărbătorilor. Acesta s-a întrebat dacă există un model de regim alimentar care să contribuie la îmbunătățirea calității…
12:06, 26.12.2023
Ce să faci cu mâncarea care a rămas după festinul din prima zi de Crăciun. Rețete cu preparatele rămase în frigider
Ce să faci cu mâncarea care a rămas după festinul din prima zi de Crăciun. Rețete cu preparatele rămase în frigider Mesele românilor sunt pline în ziua de Crăciun. De la aperitive, la fripturi și multe preparate…
10:56, 26.12.2023
România, din nou în Atlasul Gustului. Ce loc ocupă în clasament?
Preparatele tradiționale românești au reușit să câștige inima celor mai buni experți în alimentație. Astfel, România a reușit să se claseze pe poziția 29 în Atlasul Gustului, fiind jurizată de 50.000 de experți…
08:35, 26.12.2023
Alimentele pe care nu trebuie să le amesteci la masa de Crăciun. Cum servești corect masa, în funcție de preparate
Știm cu toții că masa de Crăciun este o adevărată tradiție, iar oamenii se bucură de timpul petrecut cu cei dragi. Însă, nu trebuie să uităm nici de sănătate. Astfel, anumite alimente nu trebuie amestecate niciodată,…
19:15, 25.12.2023
Ingredientul magic pe care îl pun ardelenii în toba de casă. Gustul va fi mult mai bun
Toba reprezintă un adevărat deliciu culinar de pe masa de Crăciun. Rețetele de tobă diferă de la o regiune la alta, însă rezultatul final este la fel de delicios. Prepararea ei nu este una dificilă, dar există…
12:15, 25.12.2023
Rețetă de salată de vinete fără coacere. Preparatul rapid și sățios pentru masa de Crăciun
Chiar dacă ne alfam în prima zi a Crăciunului, în cazul în care nu ai avut timp să te ocupi de toate preparatele tradiționale, noi îți propunem astăzi o rețetă de salată de vinete fără coacere pe care o poți prepara…
11:10, 25.12.2023
Ce să torni în apa în care fierb sarmalele. Secretul marilor chefi bucătari din România. Așa vor avea un gust unic
Sarmalele nu lipesc niciodată de pe masa de sărbători. Preparatul tradițional se număra printre cele mai populare și cele mai gustoase. Există anumite trucuri de la cei mai mari chefi pe care trebuie să le încercați,…