Prepared - Stiri si informatii despre Prepared | pagina 8 Ultima actualizare: 23:16:20, 31.07.2024
19:55, 24.12.2023
Rețeta Scutecele Domnului. Ingredientul care nu trebuie să lipsească din prepararea desertului de Crăciun
Turte de Crăciun numite și Pelincile Domnului sau Scutecele lui Iisus Hristos, sunt turte extrem de fine, înmuiate în sirop aromat și presărate din belșug cu nucă sau semințe de cânepă. Însă, există un ingredientul…
17:30, 20.12.2023
Fursecuri de Craciun – retete de fursecuri cu ghimbir sau nuca
De pe mesele de Crăciun nu pot să lipsească celebrele frusecuri în formă de steluțe, om de zăpadă, brăduți sau globulețe. Mai jos am selectat cele mai bune rețete de fursecuri și biscuiți de Crăciun, care nu doar…
15:55, 20.12.2023
Electrocasnicele mici Beko: Cu suflet, în bucătăria Sărbătorilor de iarnă
Pe măsură ce luminițele de Crăciun încep să strălucească în orașe și mirosul de cozonac proaspăt se răspândește în case, ne adunăm în jurul unui element central al sărbătorilor - bucătăria. Aici, electrocasnicele…
15:50, 20.12.2023
Pastila de frumos. Indicaţie Geografică Protejată
MADPR a anunțat, de curând, o mare realizare obținută pe linia dezvoltării agriculturii românești, pe care, conform Constituției, o are în sarcină. Este al 13-lea produs românesc înscris în registrul Comisiei Europene…
11:01, 19.12.2023
Rețetă de virșli. Cum să pregătești acasă cei mai delicioși cârnați
Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar dacă vă doriți să mai adăugați un preparat pe masa voastră de sărbătoare, atunci rețeta de virșli este ideală. Vă vom explica cum să pregătiți la voi acasă cei mai delicioși…
09:20, 19.12.2023
Cofetarii muncesc de zor să prepare dulciuri de sărbători. Cît ajunge să coste un tort
Este forfotă mare în patiseriile din Republica Moldova înainte de sărbătorile, care sînt tot mai aproape. Și ca acestea să fie și mai dulci cofetarii muncesc de zor ca să ofere delicii pe placul fiecăruia: turtă…
09:50, 18.12.2023
Top 5 greşeli în prepararea cozonacului. Ingredientul care nu îl lasă să crească pufos, puţine gospodine ţin cont de asta
De Crăciun, de Revelion, de Paște, de pe mesele celor mai mulți români nu poate lipsi tradiționalul desert ce a devenit, cu timpul, sinonim cu ideea de sărbătoare. Cu toate că vorbim despre o rețetă veche, le dă…
03:01, 18.12.2023
Aroma Crăciunului vine din afumători. Secretele pentru prepararea cărnii de porc sunt moştenite de generaţii în Maramureș
Aroma Crăciunului vine din… afumători. Cârnaţii, slănina sau muşchiul au alt gust dacă stau la fum. Dacă la ţară încă se respectă tradiţia şi carnea se afumă în podul casei sau într-o cămară amenajată special,…
21:01, 17.12.2023
Rețetă de supă cu legume. Cel mai simplu preparat pentru perioada postului
Mâine este luni, prima zi a săptămânii, iar dacă nu aveți prea mult timp să petreceți în bucătărie, atunci pregătiți o supă cu legume. Este cel mai simplu preparat pentru perioada postului. Iată de ce ingrediente…
23:45, 16.12.2023
Salata pe care trebuie să o ai pe masă de Revelion. Este un adevărat răsfăț
Vrei să pui pe masa de Revelion un preparat fin? Playtech Știri îți propune o salată foarte simplu de pregătit. Este un adevărat răsfăț pentru toată lumea. Nimeni nu va fi dezamăgit de rezultat! Pe lângă faptul…
17:40, 16.12.2023
Tradiții și obiceiuri de Crăciun, din moși-strămoși. Tăierea și prepararea porcului / VIDEO
Tradiții și obiceiuri de Crăciun, din moși-strămoși. Tăierea și prepararea porcului Tăierea porcului este o tradiție importantă în România, care se desfășoară în fiecare an, de obicei în luna decembrie, înainte…
09:45, 16.12.2023
Tradiții de Crăciun, din moși-strămoși. Tăierea și prepararea porcului în Munții Apuseni VIDEO
Tăierea porcului este o tradiție importantă în România, care se desfășoară în fiecare an, de obicei în luna decembrie, înainte de Crăciun. În Munții Apuseni, această tradiție este păstrată cu sfințenie de generații…
12:35, 15.12.2023
Top 100 cele mai bune bucătării din lume! Pe ce loc este România și ce preparat de la noi este cel mai apreciat
România ocupă locul 29 în topul celor mai bune 100 de bucătării din lume, iar ciorba rădăuțeană este foarte apreciată, fiind plasată pe locul 33.Clasamentul realizat de TasteAtlas cuprinde cele mai bune bucătării…
09:50, 15.12.2023
Ce trebuie să faci cu peştele înainte de a-l prăji. Aşa va avea o crustă crocantă şi gustoasă
Peștele prăjit este un preparat delicios, ce pare și foarte ușor de făcut. Atenție, însă, la detalii, pentru că s-ar putea să întâmpini ceva dificultăți. Un pește perfect trebuie să fie crocant, cu o crustă aurie,…
17:56, 14.12.2023
Rețetă de prăjitură cu portocale și banane. Un preparat delicios și simplu
În spiritul sărbătorilor care se apropie cu pași repezi, vă prezentăm o rețetă de prăjitură cu portocale și banane, un preparat delicios și surprinzător de simpluț, care va aduce aroma dulce și revigorantă a Crăciunului…
17:26, 14.12.2023
Rulouri de carne de porc, perfecte pentru zilele de Crăciun și Anul Nou - 2 trucuri deosebite pe care să le știi la preparare
Rulouri de carne de porc - Ingrediente pulpă de porc tăiată subțire și bătută cu ciocănelulceapă verdemorcovoucașcaval Rulouri de carne de porc - Mod de preparare Se pune carnea de porc bătută pe un blat…
09:40, 14.12.2023
De ce nu nu ies cozonacii mari și pufoși, ca la cofetărie. Greşelile care strică aluatul din prima
Cozonacul este un preparat specific sărbătorilor de iarnă. Pentru că este nelipsit de pe mesele românilor de Crăciun și de Revelion, acest preparat este deseori, din cauza timpului, achiziționat din marile lanțuri…
18:35, 13.12.2023
Avantajele nestiute ale unui preparat traditional!
Intr o postare pe pagina de socializare nutritionistul Mihaela Bilic puncteaza pe larg cat de sanatoasa este mamaliga, alaturi de smantana si branza.In postarea ei, medicul ne vorbeste si despre avantajele grasimii…
11:30, 13.12.2023
Cozonac tradițional moldovenesc. Celebra rețetă a lui Radu Anton Roman: ingredientul care îi dă gustul copilăriei - ce se pune în umplutură
„Cozonacii se fac într-o încăpere cât de cât caldă, chiar în zăduf. Drojdia se desface într-un pahar de lapte călduţ şi într-o linguriţă de zahăr şi se lasă să se trezească la viaţă. Într-un castron se opăresc…
10:50, 13.12.2023
Clătite parfumate și pufoase, cu brânză și chefir - Secretul aluatului perfect, într-o rețetă specială
Aluatul de clătite pe bază de brânză de vaci și chefir este moale, fraged, parfumat. Se pregătește simplu și rapid, tot secretul este în aluat. Clătite pufoase, cu brânză și chefir - Ingrediente Brânză de vaci…
18:00, 12.12.2023
Când se pune usturoiul în piftie, de fapt. Greșeala pe care nu trebuie să o mai faci la răcitură
Prepararea unei piftii necesită atenție la detalii și respectarea unor pași esențiali. Unul dintre ingredientele cheie este usturoiul. Cu toate acestea, mulți gospodari tind să comită o greșeală crucială în procesul…
16:51, 11.12.2023
Rețeta specială pentru dovleceii cu trei feluri de brânză la cuptor - 3 trucuri de care să ții cont ca să obții un preparat fabulos
Dovleceii cu trei tipuri de brânză la cuptor se pregătesc în cel mult 30 de minute. Dovleceii cu brânzeturi la cuptor sunt gustoși, cu textura perfectă, fără să fie moi și să își piardă gustul. Rețeta acestor…
22:06, 10.12.2023
Ceragrim Ungheni, investiție într-o unitate nouă de preparare și procesare a cărnii
Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, că proiectul "Demolare corp de clădire existent C1 și înființare unitate de preparare și procesare carne de porc și…
17:30, 09.12.2023
Mâncarea preferată a românilor, otravă pentru inimă! Dr. Virgiliu Stroescu: E ipsos pe vase
Celebrul medic a atras atenția că acest preparat extrem de iubit de români care are un gust absolut delicios este foarte periculos și asta pentru că influențează creșterea colesterolului. Este vorba de celebra…
23:05, 07.12.2023
Cum faci cea mai bună pomana porcului. Ce trebuie să faci cu carnea înainte de preparare, se va topi în gură
Pomana porcului reprezintă unul dintre preparatele tradiționale pe care românii le îndrăgesc. Nu este deloc dificil să gătești acest fel de mâncare într-un mod cu totul savuros. Playtech Știri îți explică ce să…
17:26, 07.12.2023
Ceviche, un preparat culinar din Peru pe baza de peste crud, inclus in patrimoniul UNESCO
UNESCO a anuntat miercuri ca a decis sa includa ceviche, un preparat culinar peruan pe baza de peste crud marinat, pe lista patrimoniului imaterial al umanitatii, informeaza AFP. UNESCO a anuntat miercuri ca a…
13:10, 07.12.2023
Ce a găsit o clujeancă într-un preparat comandat la Taco Bell, în Iulius Mall, a șocat-o: „Dacă nu se înțelege bine, vă zic eu, o bucată de plastic”
În ajun de Sfântul Nicolae, o clujeancă a avut parte de șocul vieții sale. Femeia s-a speriat după ce a fost la un pas să se înece cu mâncarea comandată la pachet de la restaurantul Taco Bell din Iulius Mall. Într-unul…
12:55, 07.12.2023
Ce a găsit o clujeancă într-un preparat comandat la Taco Bell, în Iulius Mall: Era să înghit „otrava” asta și e și foarte scumpă - FOTO
În ajun de Sfântul Nicolae, o clujeancă a avut parte de șocul vieții sale. Femeia s-a speriat după ce a fost la un pas să se înece cu mâncarea comandată la pachet de la restaurantul Taco Bell din Iulius Mall. Într-unul…
12:45, 07.12.2023
Timpul ideal în care poate fi consumată cafeaua cu lapte, după ce ai preparat-o. Greșeala pe care o faci în fiecare dimineață
Cafeaua este una dintre cele mai consumate băuturi din întreaga lume. Foarte multe persoane își încep dimineața cu o ceașcă de cafea, pentru a avea parte de energie de-a lungul zilei. Mulți sunt și cei care preferă…
23:00, 05.12.2023
Cum să gătești sănătos și să păstrezi toate aromele, gustul și savoarea - 5 trucuri știute de marii bucătari
Trebuie să știi că sunt cinci moduri în care poți păstra savoarea, aroma și gustul ingredientelor dintr-o mâncare pe care o prepari, au dezvăluit marii bucătari. Acestea sunt gătitul timpul îndelungat, la foc…