Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

09:40, 25.03.2024

Pâine cu lapte bătut în aluat. Cea mai pufoasă și albă pâine

Pâinea de casă este, de cele mai multe ori, mai gustoasă decât pâinea din comerț. Controlul ingredientelor este la tine, dar și satisfacția obținerii unui produs preparat în casă. În plus, mirosul aluatului copt,…




15:25, 22.03.2024

Cine are mai multă cofeină: ceaiul sau cafeaua? Câștigătorul confruntării, desemnat de studiile de specialitate

Aroma ceaiului nu sunt singurele aspecte care îl diferențiază de cafea, ci și nivelul de cofeină, care poate varia semnificativ în funcție de tipul și modul de preparare al ceaiului.Ceaiul este o băutură străveche…




15:16, 21.03.2024

Unitățile de tip catering, verificate de inspectorii ANSVSA / Amenzi de peste 600.000 lei

Eveniment Unitățile de tip catering, verificate de inspectorii ANSVSA / Amenzi de peste 600.000 lei martie 21, 2024 15:15 În intervalul 17.02.2024 – 04.03.2024, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru…




11:40, 20.03.2024

Descoperă Comoditatea și Eficiența în Bucătărie cu Mixerul Vertical și Robotul de Bucătărie

  În era modernă a bucătăriei, tehnologia avansată îți face viața mult mai ușoară și îți oferă o gamă largă de instrumente și aparate care să îți faciliteze munca în bucătărie. Două dintre aceste instrumente esențiale…




07:41, 20.03.2024

Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe mănăstirești 

Prepararea chifteluțelor mănăstirești durează doar 20 de minute.Ingrediente chifteluțe mănăstirești:500 g fasole boabe2-3 feli de pâine150 g orez150 ml ulei2 cepe5-6 căței de usturoi1 morcov1 păstârnac2 frunze…




12:26, 19.03.2024

De ce nu ar trebui să mănânci orezul după ce a fost ținut la frigider

Prepararea meselor pentru întreaga săptămână este o metodă excelentă de a economisi timp și bani. Totuși, unele alimente, precum pastele și cerealele, vin la pachet cu un risc de apariție a unei intoxicații alimentari…




08:41, 19.03.2024

Termoficare Constanta: Caldura si apa calda oprite din cauza unei avarii in cateva zone ale municipiului Constanta

Din cauza unei avarii aparute pe reteaua de transport amplasata pe strada Nicolae Iorga, nu se poate asigura deocamdata energie termica pentru prepararea apei calde de consum si incalzirii catre urmatoarele puncte…




13:10, 18.03.2024

Rețeta de post pentru mâncarea de ștevie, delicatesa sezonului. Gospodinele iubesc acest mod de preparare

Pentru că Postul Paștelui a început, gospodinele se pregătesc în fiecare zi cu mâncare bună și respectă cu sfințenie regulile. Iată cum poți prepara chiar la tine acasă o mâncare de ștevie de post ca la restaurant.




11:55, 17.03.2024

Transbitum SRL investeste in Terminalul de bitum din Portul Mangalia, judetul Constanta

O copertina metalica, containere tehnologice pentru instalatii de preparare a bitumului si cantare rutiere vor fi amplasate in Portul Mangalia. Observatiile publicului se primesc la APM Constanta.Transbitum SRL…




11:15, 17.03.2024

„Cârnaţii din topor”, pe drumul spre recunoaștere

„Cârnaţi din topor din Vâlcea” se vor în registrul Uniunii Europene al indicaţiilor geografice protejate. Asociaţia Producătorilor Tradiţionali, Meşteşugari şi Artizani Vâlcea au demarat procesul pentru înscrierea…




23:36, 16.03.2024

Legume călite în suc propriu cu brânză și mămăliguță - Secretele combinației de vis

  Legume călite în suc propriu cu brânză și mămăliguțăLegume călite în suc propriu - Ingrediente100 ml ulei de măsline50 g măsline fără sâmburi2 ardei grași galbeni2 ardei capia2 ardei grași roșii4 roșii5 ciuperci…




11:11, 15.03.2024

Cea mai căutată rețetă de desert de pe internet. Cum se prepară prăjitura tăvălită prin ciocolată și fulgi de cocos

Rețeta unui desert a captivat atenția iubitorilor de dulciuri din întreaga lume. Este vorba despre delicioasa prăjitură tăvălită prin ciocolată și fulgi de cocos, a cărei preparare este pe cât de simplă, pe atât…




09:05, 15.03.2024

Rețete quiche de primăvară – cele mai bune rețete de tarte din legume

Tarta făcută din legume și aluat, care este cunoscută sub denumirea de quiche, este unul dintre cele mai îndrăgite preparate culinare. Este ideal pentru consum în orice moment al zilei și poate fi realizat din…




09:25, 09.03.2024

Sfinţii 40 de Mucenici din Sevastia - comemoraţi prin slujbe şi prepararea mucenicilor sau a bradoşilor

Sfinţii 40 de Mucenici care au murit după ce au fost condamnaţi la moarte prin îngheţare în lacul Sevastiei sunt comemoraţi în fiecare an la data de 9 martie, zi în care preoţii fac pomeniri pentru sufletele morţilor…




10:20, 08.03.2024

Termoficare Constanta: Se opreste apa intr-o zona din municipiu. Iata ce consumatori vor fi afectati

Din cauza unor avarii aparute pe reteaua de transport amplasate pe strada Medeea, nr. 30 nu se poate asigura deocamdata energie termica pentru prepararea apei calde de consum si a incalzirii la punct termic: PT…




21:55, 07.03.2024

Idei și trucuri utile pentru a face cea mai bună rețetă de mucenici fierți

În România, gospodinele prepară două tipuri de mucenici, cei moldovenești și cei muntenești. Primii arată ca un colac cu miez de nucă şi miere, iar cei muntenești sunt fierți în apă cu mirodenii şi nucă. În rândurile…




21:50, 07.03.2024

dei și trucuri utile pentru a face cea mai bună rețetă de mucenici fierți

În România, gospodinele prepară două tipuri de mucenici, cei moldovenești și cei muntenești. Primii arată ca un colac cu miez de nucă şi miere, iar cei muntenești sunt fierți în apă cu mirodenii şi nucă. În rândurile…




20:55, 07.03.2024

Mucenici pufoși din aluat de cozonac, delicioși și foarte aromați. Rețetă din Moldova

Ziua de 9 martie este cunoscută ca ziua de mucenici sau ziua de măcinici, în calendarul popular. În amintirea celor 40 de mucenici din Sevastia, în zona Moldovei se pregătesc cornuri pufoase din aluat de cozonac,…




08:05, 06.03.2024

Cuprumin Abrud angajează electrician, sudor, operator preparare, chimist și laborant. Vezi detalii

Societatea Cupru Min S.A. Abrud organizează interviuri în vederea angajării în meseriile de electrician, sudor, operator preparare, chimist, laborant, în datele de 12 – 13.03.2024, ora 09:00, după cum urmează:…




16:00, 05.03.2024

REȚETĂ: Friptură de iepure la cuptor cu bere

Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 căței de usturoi, 1 linguriță turmeric, 1 linguriță curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper după gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare:…




12:50, 05.03.2024

Cupru Min S.A. Abrud – ANUNȚ de angajare

Cupru Min S.A. Abrud – ANUNȚ de angajare Societatea Cupru Min S.A. Abrud organizează interviuri în vederea angajării în meseriile de electrician, sudor, operator preparare, chimist, laborant, în datele de 12 –…




12:20, 05.03.2024

Gheața perfectă pentru cocktailuri: Cum te poate ajuta un aparat specializat

  Sursa: freepik Când vei citi acest articol, vei descoperi secretul din spatele unei gheții perfecte pentru cocktailuri și cum un aparat specializat poate facilita acest proces. Vei învăța despre importanța rolului…




22:11, 04.03.2024

Nu mai pune unt sau ulei în popcorn. Trucul pe care să-l folosești de azi înainte

Cine nu adoră popcornul? O porție de floricele calde este excelentă dacă urmăriți un film. Mulți preferă să facă popcorn la microunde și să le adauge unt și ulei, însă puteți face popcorn și fără aceste ingrediente.…




15:05, 24.02.2024

Cupru Min Abrud organizează licitație pentru achiziția de substanțe chimice. Unde se depun ofertele

Cupru Min Abrud organizează licitație pentru achiziția de substanțe chimice. Unde se depun ofertele Societatea Cupru Min S.A. Abrud organizează licitație deschisă pentru achiziția de Reactivi Colectori și Dowfroth.…




13:55, 15.02.2024

Hanul Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc va găzdui cel mai mare eveniment de preparare a cărnii de vită

Hanul Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc va găzdui cel mai mare eveniment de preparare a cărnii de vită, Winter Beef Cooking Camp. În cadrul evenimentului, pe 16 și 17 februarie, între orele 14:00 și 22:00, în…




11:05, 14.02.2024

Greşeala pe care o facem cu toţii când preparăm clătite. Un bucătar de top îşi dezvăluie secretul

Cu toate că rețeta este una cât se poate de simplă, foarte mulți evită să facăacest desert delicios. De ce? Prepararea durează destul de mult și este un proces ce necesită atenție și ceva dexteritate. În plus,…




15:15, 12.02.2024

Ciorba în care nu se pune pătrunjel deloc. Îi dă un gust ciudat, aşa strici preparatul

Prepararea supei sau a unei ciorbe gustoase nu este dificilă, dar trebuie să țineți cont de anumite sfaturi de la bucătarii cu experiență. De regulă, la ciorbe se adaugă multă verdeață la final, pentru a le da…




19:20, 07.02.2024

Ruladă Pavlova cu cremă de frișcă și căpșune. Nu mai aștepta și prepar-o chiar astăzi!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de ruladă Pavlova cu cremă de frișcă și căpșune.IngredienteIngrediente pentru blatul de bezea9 albușuri de ou300 g de zahăr3 linguri de zeamă de lămâie35…




12:50, 02.02.2024

„Pâinea leneșului”- Rețeta simplă prin care vei obine același gust intens, dar fără frământarea aluatului

Metoda pâinii fără frământare reprezintă o soluție ideală pentru persoanele care consideră că frământatul este o operațiune grea și solicitantă. Cu toate acestea, rezultatul final este la fel de satisfăcător ca…




22:55, 31.01.2024

„Pâinea leneșului”- Rețeta simplă prin care vei obine același gust intens, dar fără frământarea aluatului

Metoda pâinii fără frământare reprezintă o soluție ideală pentru persoanele care consideră că frământatul este o operațiune grea și solicitantă. Cu toate acestea, rezultatul final este la fel de satisfăcător ca…