Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

17:26, 29.06.2021

Cât timp putem păstra fiecare aliment în frigidere?

Ouă Dacă sunteți unul dintre cei care gătesc ouă „pentru a nu se strica”, puteți sta liniștiți. Acest aliment este cel care durează cel mai mult în frigidere. Le puteți păstra timp de până la trei săptămâni și…




16:28, 26.03.2016

Nu reîncălzi niciodată aceste alimente! Devin extrem de toxice!

Țelină Țelina este o legumă care se consumă atât crudă, cât și preparată. Poate fi adăugată la supe sau ciorbe, dar și în mâncare. În astfel de situații, cel mai bine mâncați o singură dată din respectivul preparat,…




18:18, 24.03.2016

Trei alimente care devin toxice dacă le consumi reîncălzite

Mâncarea reîncălzită nu este foarte sănătoasă mai ales dacă  o pui la cuptorul cu microunde. Însă există trei alimente care devin chiar toxice dacă le reîncălzești. Țelină Țelina este o legumă care se consumă atât…




09:40, 08.12.2014

Grasimi uimitoare care topesc kilogramele

Cand incepi o cura de slabire, grasimile sunt primele eliminate din meniu. Nu e cea mai buna idee, spun nutritionistii. In loc sa renunti la ele, alege-le pe cele care te ajuta sa slabesti usor si fara sa te infometezi. …