Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

14:50, 06.12.2020

EXCLUSIV. „Sfântul” baron de Giurgiu Niculae Bădălău a petrecut cu maneliștii în plină epidemie de COVID-19

Baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, a demonstrat încă odată în Ajun de Moș Nicolae că nu dă doi bani pe respectarea regulilor privind prevenirea și combaterea epidemiei de coronavirus. Dedicații fără număr…




15:01, 27.11.2020

Cinci restaurante care au pregătit meniuri de 1 Decembrie

Sărbătoarea de 1 Decembrie se apropie cu pași repezi. Dacă în anii trecuți, admiram de aproape parada și ne făceam poze cu diferite instrumente ale Armatei Române, după care, zgribuliți, ne retrăgeam într-un restaurant…




18:10, 24.11.2020

200 de meniuri calde pentru nevoiași în 10 zile

MONIOM – Acestea au fost binecuvântate de preotul Mihai Ciucur înainte să fie distribuite de voluntarii campaniei! În cea de-a noua lună de voluntariat în cadrul campaniei „Mâinile bucuriei“, desfăşurată de ATOR…




18:05, 12.11.2020

În ce restaurant poți gusta din preparatele lui Chef Cătălin Scărlătescu. Unde a creat meniuri și unde gătește

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai faimoși bucătari din România. A intrat în bucătărie de pe vremea când avea 17 ani, a început cu munca de jos, iar acum preparatele lui sunt printre cele mai râvnite…




17:51, 04.11.2020

Meniu de 5 lei pentru pacientele operate la Maternitatea "Elena Doamna" din Iaşi

Firma care va câştiga licitaţia trebuie să deţină spaţiu autorizat conform normelor europene şi sanitar-veterinare în vigoare în localitatea Iaşi şi să asigure transportul hranei cu autovehicule autorizate sanitar-veterinar.…




23:10, 26.10.2020

Cum reuşeşte o companie aeriană să îşi păstreze angajaţii, în plină pandemie COVID. Soluţia INCREDIBILĂ

Un meniu Finnair pentru pasagerii de la business class costă 12,9 euro în supermarket și este compus din vită cu sos teriyaki şi orez sau păstrăv arctic cu risotto, scrie AGERPRES. Citește și:  Ideea companiei…




13:01, 16.10.2020

Studiu LifeBox: 1 din 4 români se declară preocupat de reducerea risipei alimentare

Astăzi, de Ziua Națională a Alimentației și a Combaterii Risipei Alimentare, LifeBox , liderul pieței de healthy food delivery din România, atrage atenția asupra fenomenului risipei alimentare, cu impact pe termen…




20:40, 13.10.2020

Un restaurant arădean dă la schimb meniuri pe tablete pentru elevi

ARAD. O inițiativă surprinzătoare, o acțiune care vine să demonstreze că dincolo de greutățile cu care ne confruntăm cu toții, nu trebuie să uităm să fim oameni, să fiu alături de cei de lângă noi. Dan Anca, bucătarul…




02:50, 08.10.2020

Premieră: cantinele studenţeşti oferă meniuri la pachet

Cantina din Campusul „Tudor Vladimirescu" ofera studentilor si personalului Universitatii Tehnice „Gh. Asachi" produse culinare doar la pachet, înca de la începutul anului universitar, de pe data de 1 octombrie,…




16:50, 20.09.2020

Toți au rămas ULUIȚI! O mireasă a pregătit meniuri diferite pentru invitaţi, în funcţie de valoarea darului de nuntă

O viitoare mireasă şi-a uimit nu doar familia, prietenii, cunoştinţele, ci întreg Internetul după ce le-a oferit oaspeţilor invitaţi la nuntă posibilitatea de a-şi decide meniul din seara petrecerii în funcţie…




14:05, 20.09.2020

Idei de meniuri pentru o saptamana dieta cu ig mic

Luni Mic dejun: fulgi de ovaz, lapte vegetal/animal partial degresat, semințe de dovleac și fructe cu IG mic Gustare 1: masline Pranz: salata de cruditati si proteina vegetala/animala Gustare 2: nuci Cina: stir…




14:00, 08.09.2020

Meniurile de slăbit, mult mai populare în România după încheierea stării de urgenţă

Potrivit LifeBox, comenzile de meniuri cu conţinut caloric scăzut au crescut semnificativ după încheierea Stării de Urgenţă, înregistrând o creştere medie lunară de peste 50% în intervalul iunie-august




13:11, 08.09.2020

LifeBox: După încheierea Stării de Urgență, comenzile de meniuri pentru slăbit au crescut cu 50% lunar

Potrivit LifeBox, liderul pieței de healthy food delivery din România, comenzile de meniuri cu conținut caloric scăzut au crescut semnificativ după încheierea Stării de Urgență, înregistrând o creștere medie lunară…




12:40, 04.09.2020

18 diete de slăbit populare! Meniurile pe zile și sfaturi să slăbești sănătos

Fiecare femeie visează la un corp suplu și tonifiat și multe dintre noi am încercat cel puțin o dată în viață una dintre cele mai recomandate diete de slăbit. Varietatea dietelor este largă și avem de unde alege,…




15:15, 01.09.2020

Ce este INTERZIS în restaurant: transferul meniurilor, solniţelor, olivierelor şi dansul. Se recomandă plata cu cardul

Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, împreună cu Ministerul Sănătăţii şi Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, au emis Ordinul pentru aprobarea Normei privind…




19:25, 31.08.2020

Reguli pentru deschiderea restaurantelor: Clienții vor fi triați, va fi interzis transferul meniurilor și olivierelor de la o masă la alta, iar consumul…

​Operatorii economici vor trebui să respecte o serie de reguli pentru a putea deschide restaurantele începând cu 1 septembrie, potrivit unui ordin comun al ministrului sănătății, ministrului economiei…




10:41, 31.08.2020

Se redeschid cafenelele și restaurantele de mâine! Ce reguli trebuie să respectați:

Din 1 septembrie, adică de mâine, se vor redeschide restaurantele și cafenelele din interiorul clădirilor, inclusiv din hoteluri. Atât clienții, cât și personalul restaurantelor trebuie să respecte mai multe reguli…




15:55, 18.08.2020

Cum arată micul dejun și cina la Maternitatea din Sibiu. Reprezentanții spitalului se apară: Meniurile sunt preparate de o firmă

Fotografiile făcute de o pacientă internată în Spitalul Clinic Județean Sibiu arată cât de sărac este meniul oferit bolnavilor. În una din imagini este micul dejun, format din margarină și pate, iar în alta este…




13:30, 18.08.2020

Grand View Hotel, o oază de liniște și confort la patru stele

Fie că ne aflăm în interes de serviciu, fie că dorim să călătorim împreună cu cei dragi, fiecare dintre noi își dorește luxul, confortul și ospitalitatea. Tocmai de aceea, Grand View Hotel vine cu ceva unic în…




08:35, 25.07.2020

Casele de vacanță ale lui Ceaușescu, folosite și azi cu bucurie

Lui Nicolae Ceaușescu îi plăcea să se relaxeze în fiecare weekend. Cel mai des, mergea la vila de la Snagov și pe domeniul Scroviștea. Invita și pe fruntași ai Partidului Comunist Român (PCR), ca să aibă cu cine…




13:51, 22.07.2020

Idei de afaceri: Aplicaţie românească de nutriţie care configurează meniuri, reţete şi lista de cumpărături

Doi antreprenori cu experienţă în domeniul sănătăţii au creat o aplicaţie prin care vor să-i ajute pe utilizatori să slăbească şi să ducă o viaţă mai sănătoasă prin configurarea unui meniu conform profilului…




11:06, 21.07.2020

KFC anunţă meniuri create cu ajutorul imprimantelor 3D

Potrivit unui comunicat transmis de lanţul de restaurante, producția de aripioare va fi realizată în parteneriat cu o companie specializată din Rusia, și va fi realizată cu ajutorul celulelor de pui și de plante,…




09:51, 06.07.2020

Redeschiderea restaurantelor se va face cu reguli STRICTE: Benzi cu sens unic, triaj la intrare, dezinfectarea meniurilor

Ziarul Unirea Redeschiderea restaurantelor se va face cu reguli STRICTE: Benzi cu sens unic, triaj la intrare, dezinfectarea meniurilor Potrivit reprezentaţilor industriei HORECA, un grup de lucru comun va pune…




09:33, 06.07.2020

Reguli pentru redeschiderea restaurantelor în interior: Mai mulţi clienţi la o masă, benzi cu sens unic, solniţele şi meniurile trec de la o masă la alta…

Ordinul a fost redactat incluzând data de 9 iulie pentru redeschidere, care trebuie însă să primească şi ultimul accept din partea premierului Ludovic Orban. Deocamdată, ultimul termen avansat oficial ca speranţă…




18:42, 03.07.2020

Unde poti comanda cei mai buni noodles din Romania

Mancarea chinezeasca a cucerit inimile tuturor, gratie gustului unic si a varietatii de meniuri care sunt puse la dispozitia clientilor. Indiferent daca vorbim despre pachetele de primavara, supe, urechi de lemn…




21:54, 30.05.2020

Terasele se pregătesc pentru deschidere: Meniuri de unică folosință și tacâmuri sigilate

Patronii teraselor fac pregătiri pentru deschiderea din 1 iunie. Potrivit noilor reguli, clineții trebuie să își facă rezervare înainte de a merge la terase, iar unii patroni pregătesc meniuri de unică folosință…




11:24, 30.05.2020

Cum vom sta la terasa si ce trebuie sa faca chelnerii

Meniurile, solnitele sau alte obiecte nu pot fi imprumutate de la o masa la alta, chelnerii trebuie sa poarte manusi si masti, iar fiecare masa va putea avea maxim patru clienti, daca acestia nu sunt membri ai…




11:16, 30.05.2020

Se deschid terasele | Maxim patru clienţi la o masă, meniurile nu se transferă de la o masă la alta

Normele care trebuie respectate la redeschiderea teraselor au fost publicate în Monitorul Oficial. În document se arată că trebuie reorganizate circuitele de producţie şi livrare, unde este cazul, trebuie monitorizată…




21:22, 12.05.2020

Dobrogea Digitala – Constantza (1947): Pentru carciumarii de-acum opt decenii, meniurile fixe erau mai convenabile

Dincolo de pretioasa valoare istorica a informatiilor pe care le accesam in zecile de publicatii gazduite de Biblioteca digitala ZIUA de Constanta, ni se ofera sansa descoperirii intre filele unor brosuri precum…




14:32, 08.05.2020

Chicinetta, un concept by Gavroche-Cafe. Brasserie. Toate detaliile, în articol!

Conceptul implementat de Gavroche-Cafe. Brasserie a devenit, cu siguranță, alternativa perfectă pentru tine, fie că alegi să iei masa la birou sau pur și simplu vrei să renunți la gătitul acasă. “Deși acest proiect…