Laurent Pourcel - Stiri si informatii despre Laurent Pourcel | prima pagina Ultima actualizare: 16:36:20, 06.07.2024
06:09, 02.06.2017
Ovidiu Cheabac, de la salteaua de lupte în elita mondială a gastronomiei
„Farfuria este pânza albă care oferă maestrului bucătar sau artistului culinar spațiul necesar exprimării personale, redării și schițării compozițiilor creative, asigurând sprijinul necesar imaginației acestora,…
01:10, 26.04.2015
La ce trebuie să se supună unii dintre bucătari
Specialiștilor în artă culinară nu le convin noile reguli Bucătarii șefi din restaurante franceze marcate cu una sau mai multe stele s-au adaptat la...alergiile tot mai frecvente ale clienților! Creând feluri…
16:50, 22.04.2015
Ce fac restaurantele pentru CLIENŢII alergici
Se poate face un meniu deosebit Au învățat de-a lungul timpului să se adapteze la alergiile tot mai frecvente ale clienților. Este vorba despre bucătarii șefi din restaurante franceze marcate cu una sau mai multe…