Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

14:37, 11.03.2016

Îţi plac ouăle? Cum să le fierbi conform ştiinţei

Se spune că a fierbe un ou pe placul fiecăruia este mult mai greu decât pare. Aproape de fiecare dată, consistenţa oului diferă. Acest lucru se întâmplă pentru că oul conţine atât albuş, cât şi gălbenuş. Albuşul…




17:08, 14.02.2016

Pui crocant ca la KFC: care este ingredientul secret din faimoasa reţetă

Crusta crocantă, marca restaurantului de tip fast food KFC, nu este uşor de reprodus. Totuşi, potrivit unui expert culinar, un ingredient secret v-ar putea ajuta să gătiţi un pui perfect crocant. J. Kenji Lopez-Alt,…




17:45, 20.10.2014

Explicaţia ştiinţifică: De ce nu se strică burgerii de la McDonald's (VIDEO)

În urmă cu câteva zile, pe un portal online, a fost publicat un clip care arată că burgerii de la McDonald's par neschimbaţi după 30 de zile, în timp ce burgerii produşi de alte fast-food-uri mucegăiesc, aşa cum…




17:25, 20.10.2014

Nimeni nu ţi-a spus asta: De ce nu se strică burgerii de la McDonald's VIDEO

Kenji Lopez-Alt, chef la un restaurant şi blogger la Serious Eats, a realizat un experiment ca să afle de ce unele produse fast-food par să reziste veşnic. Există mai multe teorii care explică perfecta conservare…




14:40, 20.10.2014

VIDEO De ce nu se strică burgerii de la McDonalds? Explicaţia ştiinţifică

Kenji Lopez-Alt, chef la un restaurant si blogger la Serious Eats, a realizat un experiment ca sa afle de ce unele produse fast-food par sa reziste vesnic. Exista mai multe teorii care explica perfecta conservare…