Ibrik - Stiri si informatii despre Ibrik | prima pagina Ultima actualizare: 21:11:13, 03.07.2024
14:05, 09.10.2021
Viața la Paris a unei românce care le pune francezilor pe masă ciulama și sarmale. „Aici, statul a fost extrem de generos în pandemie”
S-a născut în România, și-a făcut studiile în Franța și tot acolo a cunoscut succesul în afaceri. Ecaterina Paraschiv se mândrește cu reușita sa pe plan profesional, căci e proprietara a trei restaurante în Paris:…
10:16, 02.12.2020
FOTO A fugit de regimul Ceauşescu şi i-a cucerit pe francezi cu mâncarea sa. Povestea româncei care deţine restaurantul Ibrik din Paris
Să te afirmi în Franţa, patria gastronomiei, iar restaurantul tău să fie numit „unul dintre localurile momentului“ în Paris este o reuşită. Ecaterina Paraschiv, antreprenor şi proprietar al Ibrik Kitchen, a reuşit…
13:27, 05.08.2019
Bogdan Alexandrescu (Dexter): „Francezii redescoperă, fascinaţi, la noi, mujdeiul“
În 2012, show-ul „Masterchef“ aducea în faţa publicului un tânăr diferit de tiparul bucătarului clasic, dar pasionat şi determinat: Bogdan Alexandrescu. Dexter (porecla pe care a căpătat-o atunci) a ajuns să conducă…
12:58, 05.08.2019
Bogan Alexandrescu (Dexter): „Francezii redescoperă, fascinaţi, la noi, mujdeiul“
În 2012, show-ul „Masterchef“ aducea în faţa publicului un tânăr diferit de tiparul bucătarului clasic, dar pasionat şi determinat: Bogdan Alexandrescu. Dexter (porecla pe care a căpătat-o atunci) a ajuns să conducă…
22:37, 28.01.2019
Un chef din Gherla la Paris. Restaurantul unde lucrează e în topul Vogue – VIDEO
Un tânăr din Gherla care s-a îndrăgostit de gastronomie a dus bucătăria românească și mai ales, ardelenească, tocmai în Franța. Bogdan Alexandrescu și Ovidiu Malișevschi lucrează la restaurantul Ibrik din Paris,…
07:26, 22.01.2019
Gastronomia românească cucerește Franța - Un restaurant românesc, între cele mai apreciate din Paris
Ostropelul românesc de pui, pastrama şi sarmalele cu mămăliguţă i-au cucerit pe francezi, după ce doi români au deschis un mic restaurant în Paris, scriei digi24.roRestaurantul se numeşte Ibrik şi a fost inclus…
22:36, 21.01.2019
Un concurent Chefi la cuțite și un finalist Masterchef au cucerit Parisul cu un restaurant românesc
Ovidiu Malișevschi, fost concurent Chefi la cuțite, și Bogdan Alexandrescu, finalist Masterchef, au dat lovitura la Paris cu un restaurant în care au introdus preparate specific românești, Ibrik Kitchen, ce aparține…
16:12, 21.01.2019
Doi români au dat lovitura cu un restaurant în Paris. Localul lor a fost inclus de Vogue printre cele mai bune
Un clujean şi un bucureştean s-au asociat şi au deschis un resturant în zona bună a Parisului, iar rezultatul a fost pe măsură. Ibrik Kitchen, localul deţinut de cei doi români, a fost inclus recent de revist...
21:32, 20.01.2019
Cine sunt cei doi români care au dat lovitura cu un restaurant în Paris. Localul lor a fost inclus de Vogue printre cele mai bune din capitala Franţei
Un clujean şi un bucureştean s-au asociat şi au deschis un resturant în zona bună a Parisului, iar rezultatul a fost pe măsură. Ibrik Kitchen, localul deţinut de cei doi români, a fost inclus recent de revista…
19:59, 10.03.2017
Bucharest Coffee Festival, la ARCUB Gabroveni
SCA România şi Positive Agency vă invită între 30 martie şi 2 aprilie să petreceţi patru zile pline de surprize aromate şi să pătrundeţi secretele cafelei alături de nume sonore ale campionatelor mondiale de barista.…
07:00, 15.04.2014
De la ibrik și filigeană la modernul espresso: povestea cafelei
Istoria nu consemnează cu exactitate cine a fost primul român care a gustat această licoare magică și parfumată numită cafea. Legenda ne spune însă că un curtean al domnitorului Bogdan cel Orb, aflându-se în solie…