Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

17:45, 22.05.2024

Povestea gogoșarului Cornel, adoptat de olandezi din România, ne arată o mare greșeală națională: de ce nu ne protejăm soiurile tradiționale?

Povestea gogoșarului Cornel, adoptat de olandezi din România, ne arată o mare greșeală națională: de ce nu ne protejăm soiurile tradiționale?

„Guvernul importă cartofi, în loc să valorifice producția internă. S.C. „Agroindustriala «Prejmer» SA Brașov are în depozite o cantitate de 9.000 de tone”, anunța un număr din noiembrie 1996, al ziarului „Adevărul”.




17:15, 22.01.2024

De ce a plecat gogoșarul Cornel din România în Olanda și alte greșeli care amenință viitorul alimentar al României

„Guvernul importă cartofi, în loc să valorifice producția internă. S.C. „Agroindustriala «Prejmer» SA Brașov are în depozite o cantitate de 9.000 de tone”, anunța un număr din noiembrie 1996, al ziarului „Adevărul”.




17:21, 07.09.2022

Gogoșarul puturosului - rețeta simplă și rapidă de gogoșari

Nu ați avut timp până acum să pregătiți gogoșarii pentru iarnă, sau rețetele clasice vi se par complicate? Ei bine, noi avem soluția. Vă prezentăm o rețetă simplă și rapidă de gogoșari. Nu degeaba mai e numită…




16:51, 27.10.2021

Una este gogoșarul și alta ardeiul gras. Cum au pierdut pe mâna lor legumicultorii subvenția de 2.210 euro

Una este gogoșarul și alta ardeiul gras, iar de acest lucru s-au convins cel mai bine legumicultorii din România care au pierdut pe mâna lor subvenția de 2.210 euro/1.000 metri pătrați plătită de Ministerul Agriculturii,…




00:20, 23.10.2020

Gogoşari cu conopidă muraţi la rece

Ingrediente: gogoşari, conopidă, oţet de vin de 9 grade, sare neiodată, zahăr, boabe de piper, boabe de muştar, hrean Mod de preparare: Pentru fiecare kilogram de legume aveţi nevoie de 200 ml oţet de 9 grade,…




10:06, 10.11.2018

Există viață după pestă: Crăciun cu iepuri și gogoșari! Reporterii Libertatea s-au întors, după trei luni, în satul Luciu din județul Ialomița

Pe strada principală, unde astă-vară descindeau legiunile de veterinari îmbrăcați în alb, în fruntea cupelor de excavatoare care cărau porci împușcați, stau înșirați acum sacii cu legume de vânzare. Gogoșarul,…




17:02, 25.09.2018

Dide, criticat de Ioan Mircea Pașcu: O încălcare a dreptului la viața civilizată

Europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu l-a criticat, astăzi, pe protestatarul Cristian Dide care a fost la Parchetul General pentru a cere anchetă în cazul huiduielilor pe care el și alți amici ai săi le-au adresat…




14:43, 03.09.2017

ARDEI, beneficii pentru sănătate. Ce nu știai până acum

Buletinul de analize al ardeilor scoate la iveala o compozitie naturala de exceptie, de la vitamine, la antioxidanti si minerale, nutrienti extrem de benefici în buna functionare organismului. Cea mai buna forma…




11:04, 14.11.2015

De ce sunt romanii norocosi ca pot cultiva gogosari

Gogosarul , foarte carnos si zemos, are o coaja subtire si multa pulpa, este mai hranitor si mai plin de nutrienti decat ardeiul si este un excelent medicament natural: intareste imunitatea, previne bolile de inima…




09:03, 06.11.2015

Gogoşarii, „bomba” cu vitamine

Gogoşarul este un soi de ardei gras (Capsicum annuum). Constituie o varietate mai puţin răspândită în lume, dar frecvent întrebuinţată în bucătăria românească, nutriţioniştii considerându-ne pe noi, românii, norocoşi…




00:02, 04.11.2015

LEACURI DIN GRĂDINĂ: Gogoșarii

Gogoșarul este un soi de ardei gras (Capsicum annuum). Constituie o varietate mai puțin răspândită în lume, dar frecvent întrebuințată în bucătăria românească, nutriționiștii considerându-ne pe noi, românii, norocoși…




14:42, 03.11.2015

Gogoşarii, bombe de vitamine şi minerale, cu calorii puţine

Gogoșarul este un soi de ardei gras (Capsicum annuum). Constituie o varietate mai puțin răspândită în lume, dar frecvent întrebuințată în bucătăria românească, nutriționiștii considerându-ne pe noi, românii, norocoși…




12:22, 03.11.2015

Leacul din camara cu beneficii uimitoare pentru organsim! Vezi ce spun nutritionistii despre gogosari

Gogosarul este un soi de ardei gras (Capsicum annuum). Constituie o varietate mai putin raspandita in lume, dar frecvent intrebuintata in bucataria romaneasca, nutritionistii considerandu-ne pe noi, romanii, norocosi…




11:07, 03.11.2015

Nebănuitele puteri curative ale gogoşarilor

Gogoşarul este un soi de ardei gras (Capsicum annuum). Constituie o varietate mai puţin răspândită în lume, dar frecvent întrebuinţată în bucătăria românească, nutriţioniştii considerându-ne pe noi,...




10:59, 22.10.2015

CUM prepari CELE MAI BUNE MURĂTURI. O reţetă transmisă din generaţie în generaţie

Cea mai bună sursă poate fi o rețetă transmisă din generație în generație, care nu dă greș niciodată, scrie observator.tv. Iată o rețetă pentru gogoșari în oțet. Ingrediente: 3 kg de gogoșari 1 litru de oțet 2…




11:19, 28.09.2015

GOGOŞARII: beneficii de care SIGUR nu ştiai

Gogosarul face parte din familia ardeilor grasi si este una dintre VEDETELE toamnei – un ingredient bun in zacusca sau in otet, conservele preferate toamna. Chiar si atunci cand este copt sau pus la murat, gogosarul…




12:36, 26.09.2014

Cum sa gatesti o supa delicioasa de rosii

Aromata si usor acrisoara, supa de rosii este o supa traditionala ce trezeste in noi izul si amintirile copilariei, fiind indragita de cei mici si de cei mari deopotriva. Se poate prepara cu galuste de gris sau…




19:03, 26.07.2013

Salată de legume cu brânză, ouă şi crutoane

► 200 g sparanghel verde ► 3 ouă fierte tari ► 1 gogoşar roşu mic ► 200 g roşii cherry ► 200 g brânză ► 2 linguri capere ► 2 cepe verzi ► 4 felii de pâine albă ► sare ► piper măcinat ► ulei de măsline ► oţet de…




09:30, 22.11.2012

REŢETA ZILEI: Varză cu legume

Ingrediente:1 varza proaspata de marime potrivita1 ceapa2 ardei gogosar rosuverdeatapiper boabesare50 ml uleiMod de preparare:Varza se spala si se toaca marunt. Gogosarul se spala si se taie cubulete. Intr-o cratita…




00:05, 14.10.2011

Gogoşarii combat cancerul de sân

Gogoşarul este o specie de ardei gras, cu fructe mari şi cărnoase, frecvent întrebuinţat în bucătăria românească şi nu numai. Indiferent de culoarea lor, legumele sunt extrem de hrănitoare, oferind organismului…