Gastronoir - Stiri si informatii despre Gastronoir | pagina 2 Ultima actualizare: 01:41:18, 27.06.2024
The Odyssey – un concept de travel premium ce îmbină gastronomia cu navigația în cele mai fascinante părți ale lumii
FINEWISE, agenția de marketing și comunicare specializată pe segmentul de produse și servicii premium, anunță lansarea The Odyssey, un concept de travel & leisure exclusiv ce îmbină navigația, arta culinară și…
Noi oportunități de turism gastronomic pentru pofticioși și curioși, în Timiș
De mai mulți ani, comuna Margina a devenit o cunoscută destinație turistică, grație produselor locale pe care comunitatea le promovează. Recent, la Margina Sat și la Coșteiu de Sus au fost deschise două puncte…
Două noi puncte gastronomice locale, autorizate într-o comună din Timiș
După ce mai mulți ani la rând au derulat activități de promovare turistică a comunei Margina, de dezvoltare a unor produse turistice locale și implicare a comunității în mai multe activități de profil, doi localnici…
Centrul Teodor T. Burada Constanta si-a asigurat serviciile lui Fuego pentru Festivalul Traditiilor si Gastronomiei Pescaresti (DOCUMENT)
Festivalul Traditiilor si Gastronomiei Pescaresti isi propune sa celebreze bogatia si diversitatea culturii pescaresti din zona, aducand laolalta traditii, obiceiuri si bucate delicioase. Constanta va fi gazda…
Recunoașteri de top pentru vinurile Domeniului Coroanei Segarcea
Vinurile din Segarcea au cules și în această primăvară o recoltă impresionantă de recunoașteri internaționale – nu mai puțin de 17 medalii, dintre care șase de diamant și opt de aur. Printre vinurile care au atras…
De Ziua Păcălelilor, Ambasada Franţei anunţă că a înscris în patrimoniul gastronomic „cârnatul de Plechequoi”
Ambasada Franţei a anunțat luni, 1 aprilie – Ziua Păcălelilor, că a înscris în patrimoniul gastronomic ”cârnatul de Plechequoi”, după înfrăţirea dintre oraşele Buzău şi Plechequoi-sur-Loire. ”Ambasada Franţei în…
10:25, 01.04.2024
Jurații Chefi la cuțite, suprinși de povestea unui concurent care vrea să scrie istorie în gastronomia românească: „Visul meu e..”
Cei patru Chefi se confruntă cu o dublă provocare în ringul amuletei și descoperă povești fascinante în platoul preselecțiilor, diseară, la Chefi la cuțite. Un român revenit în țară după un periplu de 15 ani, ca…
Cumparari directe Constanta: Centrul Cultural Judetean Teodor T. Burada" a semnat cu Art By Fuego SRL. Contract, in valoare de 20.000 de lei (DOCUMENT)
Centrul Cultural Judetean Constanta "Teodor T. Burada va achita 20.000 de lei societatii Art By Fuego SRL. Firma controlata de Paul Ciprian Surugiu, si a adjudecat contractul "Servicii interpretare artistica FUEGO…
15:36, 28.03.2024
10 lucruri pe care să nu le faci la stațiunile all inclusive: „Acordați prioritate localurilor care servesc preparate din gastronomia locală”
Vacanțele în stațiuni all inclusiv sunt foarte atractive pentru mulți oameni - și pe bună dreptate. Stabilirea unui buget înainte de a ajunge la destinație te poate scăpa de durerile de cap din timpul călătoriei,…
Romana Rista, primul diplomat culinar din România: „Mâncarea bănățeană a pierdut teren, a rămas în casele oamenilor”
Romana Rista este primul diplomat culinar din România. Aceasta a prezentat, în premieră națională, multiculturalitatea gastronomiei locale. Romana a dat, în ultimii zece ani, identitate multietnică bucătăriei bănățene,…
Mâncare ROMANĂ la primul punct gastronomic local din Sălaj Decum-ana 22.03.2024
Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV https://www.youtube.com/c/ztvro click pe clopotel si vei primi cel mai repede înregistrările video. Facebook: https://www.facebook.com/groups/ztvmedia/ instagram: …
„DecumAna”, mâncare, istorie și o poveste de familie
„DecumAna” este primul punct gastronomic local din Moigrad deschis oficial zilele trecute. Nu, nu este restaurant, este un loc simplu, în mijlocul unei familii de sălăjeni, oameni dornici să pună în farfuria turiștilor…
19:25, 23.03.2024
VIDEO: Mircea Groza despre DecumAna, istorie și mâncare
Începând de vineri, la Moigrad funcționează primul punct gastronomic local din zonă. Nu, nu este restaurant, este locul unde un tur ghidat la Porolissum poate fi urmat de o masă cu bucate simple, alese, ca la țară,…
VIDEO: Mircea Groza despre AnaDecum, istorie și mâncare
Începând de vineri, la Moigrad funcționează primul punct gastronomic local din zonă. Nu, nu este restaurant, este locul unde un tur ghidat la Porolissum poate fi urmat de o masă cu bucate simple, alese, ca la țară,…
PRIMUL PUNCT GASTRONOMIC LOCAL IN SALAJ LA DECUMANA
Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV https://www.youtube.com/c/ztvro click pe clopotel si vei primi cel mai repede înregistrările video. Facebook: https://www.facebook.com/groups/ztvmedia/ instagram:…
15:10, 20.03.2024
În ce zonă a țării se mănâncă cel mai bine. Un cunoscut bucătar explică de ce gastronomia românească are căutare
Românii se laudă, de multe ori, cu bucătăria tradițională, iar preparate autentice sunt apreciate și de către cei care aleg să ne viziteze țara. Astfel, multe persoane se întreabă în ce regiune a țării se găsesc…
17:55, 17.03.2024
Puncte gastronomice locale în județul Alba: 26 de locații din județul Alba unde poți să mănânci „ca la mama acasă”
Puncte gastronomice locale în județul Alba: 26 de locații din județul Alba unde poți să mănânci „ca la mama acasă” Puncte gastronomice locale în județul Alba: 26 de locații din județul Alba unde poți să mănânci…
15:50, 17.03.2024
Inițiativele de dezvoltare a turismului
Raionul Ștefan Vodă a găzduit prima ediție a Forumului de Dezvoltare Economică Locală: Agricultură, Gastronomie și Turism. Evenimentul a adunat experți și decidenți din Republica Moldova și din Carolina de Nord,…
Echipa Liceului Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina, premiată la un concurs gastronomic la Brașov
Pasionații de brutărie, patiserie, cofetărie şi gastronomie s-au reunit la Brașov, la GastroPan 2024, evenimentul emblematic al industriei panificaţiei, patiseriei, cofetăriei şi HoReCa din România.
20:15, 14.03.2024
Parteneriat culinar moldo-francez
Perspectivele cooperării bilaterale în domeniul gastronomiei au fost discutate de Ambasadoarea RM în Franța Corina Călugăru și Guillaume Gomez, Ambasadorul pentru Gastronomie și Reprezentantul personal al Președintelui…
13:20, 08.03.2024
Juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki, despre pasiunea pentru gastronomie în familia lui: ”Fiica mea a mâncat, la 3 ani, în 20 de restaurante cu stele…
Îndrăgostit de bucătărie încă din copilărie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o nouă etapă în viața sa profesională: odată cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va începe și cariera lui în televiziune,…
O culegere de texte despre gastronomie: Despre Colectionarul de sarmale de Cosmin Dragomir, un volum destinat oricarui om interesat de fenomenul culinar
"Colectionarul de sarmale este, asa cum am scris peste tot, o culegere de texte despre gastronomie publicate in ultimii sapte ndash; opt ani prin diferite medii", declara Cosmin Dragomir Dupa ce in anul 2021 a…
Sărbătoarea Mărțișorului în sectorul 4, un adevărat festin gastronomic - FOTO
Spațiul, amenajat ca la carte de către lucrătorii Totul Verde, a fost gazda a zeci de producători din toată țara, care au fost vizitați de mii de oameni de-a lungul celor 3 zile.Gustul delicateselor i-a dus cu…
18:46, 22.02.2024
Leurda, măcrișul și șalăul de Dunăre, secretele cu care românii au câștigat argintul la Olimpiada de Gastronomie
Echipa județelor Brașov și Prahova care a câștigat argintul la Olimpiada de Gastronomie spune că a folosit leurdă și măcriș, dar și șalău de Dunăre și calcan de Marea Neagră ca să câștige medaliile
06:05, 22.02.2024
Spectacol gastronomic și degustare de vinuri la Petry Grill and Wine Bistro
Petry Grill and Wine Bistro va susține, în data de 28 februarie, începând cu ora 18:30, un eveniment inedit despre tehnica slow cooking în arta gătitului și despre vinurile moldovenești. La eveniment va participa…
16:00, 10.02.2024
Coproprietarul unui lanț de restaurante cu specific japonez din România a primit titlul de “Ambasador al bunăvoinței pentru promovarea gastronomiei japoneze”…
Ambasada Japoniei în România i-a acordat, în luna decembrie 2023, titlul de “Ambasador al bunăvoinței pentru promovarea gastronomiei japoneze” domnului Iulian Constantin, unul dintre coproprietarii de marcă ai…
12:55, 09.02.2024
26 puncte gastronomice locale își desfășoară activitatea în județul Alba. În ce localități pot fi găsite
26 puncte gastronomice locale își desfășoară activitatea în județul Alba. În ce localități pot fi găsite 26 puncte gastronomice locale își desfășoară activitatea în județul Alba. În ce localități pot fi găsite…
12:35, 09.02.2024
26 de puncte gastronomice locale își desfășoară activitatea în județul Alba. Majoritatea se află în Munții Apuseni
La nivelul județului Alba își desfășoară activitatea 26 puncte gastronomice locale, majoritatea în Munții Apuseni, în comunele Albac, Arieșeni, Gârda, Roșia Montană, Rimetea, Bucium, Almașu Mare, Poșaga, Ponor,…
00:40, 08.02.2024
Argint pentru echipa României la Olimpiada Internațională de Gastronomie
Echipa României a obținut două medalii de argint la Olimpiada Internațională de Gastronomie, care are loc o dată la patru ani, în orașul Stuttgart din Germania. Olimpiada Artei Culinare este cel mai prestigios…
08:25, 07.02.2024
Peștii se bucură de surprize gastronomice și financiare: Vezi ce-ți rezervă astrele
Conjuncția Venus cu Marte aduce o zi de pasiune și decizii importante. Fiecare semn zodiacal va simți influența acestui eveniment, fie că este vorba de relații, finanțe sau sănătate. Arhetipurile astrologice se…