Gastrite - Stiri si informatii despre Gastrite | pagina 2 Ultima actualizare: 23:31:08, 03.07.2024
15:35, 27.04.2024
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Kibuțul adună oameni de peste tot din țară. Cei mai mulți l-au descoperit în perioada Festivalului Internațional de Jazz, care are loc în fiecare vară la Gărâna, în județul Caras-Severin.
Concurs internațional de gastronomie pe malul Begăi, la Otelec
Asociația Ótelek Magyarul Magyarokért organizează în 27 aprilie, la Otelec, pe terenul de lângă port, un concurs internațional de gastronomie. Acesta se desfășoară de nouă ani, dar este primul eveniment gastronomic…
Pe apă la Otelec, pentru un concurs internaţional gastronomic
Din Titel, Serbia – locul unde Bega se varsă în Tisa spre Dunăre – o echipă de bucătari sârbi va sosi la Otelec cu vaporul pentru a participa la Concursul internațional de gastronomie din localitate. Evenimentul…
Cu vaporașul la Otelec. Comuna va găzdui un concurs internațional de gastronomie
Pe terenul de lângă Portul Otelec va avea loc în 27 aprilie Concursul internațional de gastronomie. Din Titel, Serbia, locul unde Bega se varsă în Tisa spre Dunăre, o echipă de bucătari sârbi va sosi la Otelec…
15:25, 23.04.2024
Juratul Chefi la cuțite, Richard Abou Zaki, desemnat cel mai bun Chef din Italia la gala de la Milano dedicată excelenței în gastronomie
Chef Richard Abou Zaki a primit ieri, la Milano, în cadrul galei Identità Golose – Le Guide Ristoranti 2024, premiul pentru cel mai bun Chef din Italia. Cea de-a 17-a ediție a galei dedicate excelenței în arta…
07:50, 23.04.2024
Competiție globală de startup-uri în turismul gastronomic, de interes și pentru antreprenorii din turismul băcăuan
,,UN Tourism” (Organizația Mondială a Turismului), agenție a Organizației Națiunilor Unite responsabilă de promovarea turismului durabil și accesibil universal, în colaborare cu ,,Basque Culinary Center”, lansează…
FOTO / Pasionații de produse artizanale și gastronomie sustenabilă, invitați la Buzău
Buzăul găzduiește în premieră „Conferința Slow Food România”, în data de 24 mai, la Centrul Muzeal „I.C. Brătianu, în intervalul orar 10.00-16.30. Conferința reunește pentru prima dată la Buzău comunitățile Slow…
Concursului regional „Gastronomie și tradiții de pe meleaguri românești” – preparare de cozonaci, la Târgu Lăpuș
Urmează un alt eveniment deosebit la Târgu Lăpuș. Sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 11:00, la Grădinița cu Program Prelungit din Târgu Lăpuș, organizează o nouă ediție a Concursului regional „Gastronomie și…
22:06, 13.04.2024
Localnicii din Sânpetru de Câmpie, pregătiţi să deschidă puncte gastronomice după succesul ruşcuţelor
Localnicii din comuna Sânpetru de Câmpie sunt pregătiţi să deschidă puncte gastronomice locale, după succesul mediatic pe care îl înregistrează ghegheţii, cum îi mai spun localnicii, floare identificată de specialişti…
Scrumbii de Florii. Trei zile de festival gastronomic în Satul Pescăresc din Tulcea, la final de aprilie: Concerte, ateliere de creație și ecologie pentru…
Prima ediție a Festivalului gastronomic “Scrumbii de Florii” va avea loc în perioada 26-28 aprilie, în Satul Pescăresc din Tulcea. Pe lângă concerte și delicatese culinare promise de organizatori, vor avea loc…
Sâmbătă, 13 aprilie: Deschiderea sezonului turistic 2024, la Rimetea. Ateliere, gastronomie, tururi ghidate și rafting pe Arieș
Sâmbătă, 13 aprilie: Deschiderea sezonului turistic 2024, la Rimetea. Ateliere, gastronomie, tururi ghidate și rafting pe Arieș Deschiderea sezonului turistic 2024, la Rimetea. La Rimetea va avea loc sâmbătă, 13…
Atenție la Norovirus, un virus extrem de contagios care cauzează gastroenterită
Norovirusul este un virus extrem de contagios care cauzează gastroenterită, o inflamație a tractului digestiv. Acesta este cunoscut și sub denumirea de „gastroenterită virală” sau „boala vomei”. Norovirusul este…
Alertă medicală: Norovirusul este un virus extrem de contagios
Alertă medicală: Norovirusul este un virus extrem de contagios care cauzează gastroenterită, o inflamație a tractului digestiv. Acesta este cunoscut și sub denumirea de „gastroenterită virală” sau „boala vomei”. …
The Odyssey – un concept de travel premium ce îmbină gastronomia cu navigația în cele mai fascinante părți ale lumii
FINEWISE, agenția de marketing și comunicare specializată pe segmentul de produse și servicii premium, anunță lansarea The Odyssey, un concept de travel & leisure exclusiv ce îmbină navigația, arta culinară și…
Noi oportunități de turism gastronomic pentru pofticioși și curioși, în Timiș
De mai mulți ani, comuna Margina a devenit o cunoscută destinație turistică, grație produselor locale pe care comunitatea le promovează. Recent, la Margina Sat și la Coșteiu de Sus au fost deschise două puncte…
Două noi puncte gastronomice locale, autorizate într-o comună din Timiș
După ce mai mulți ani la rând au derulat activități de promovare turistică a comunei Margina, de dezvoltare a unor produse turistice locale și implicare a comunității în mai multe activități de profil, doi localnici…
Recunoașteri de top pentru vinurile Domeniului Coroanei Segarcea
Vinurile din Segarcea au cules și în această primăvară o recoltă impresionantă de recunoașteri internaționale – nu mai puțin de 17 medalii, dintre care șase de diamant și opt de aur. Printre vinurile care au atras…
De Ziua Păcălelilor, Ambasada Franţei anunţă că a înscris în patrimoniul gastronomic „cârnatul de Plechequoi”
Ambasada Franţei a anunțat luni, 1 aprilie – Ziua Păcălelilor, că a înscris în patrimoniul gastronomic ”cârnatul de Plechequoi”, după înfrăţirea dintre oraşele Buzău şi Plechequoi-sur-Loire. ”Ambasada Franţei în…
10:25, 01.04.2024
Jurații Chefi la cuțite, suprinși de povestea unui concurent care vrea să scrie istorie în gastronomia românească: „Visul meu e..”
Cei patru Chefi se confruntă cu o dublă provocare în ringul amuletei și descoperă povești fascinante în platoul preselecțiilor, diseară, la Chefi la cuțite. Un român revenit în țară după un periplu de 15 ani, ca…
15:36, 28.03.2024
10 lucruri pe care să nu le faci la stațiunile all inclusive: „Acordați prioritate localurilor care servesc preparate din gastronomia locală”
Vacanțele în stațiuni all inclusiv sunt foarte atractive pentru mulți oameni - și pe bună dreptate. Stabilirea unui buget înainte de a ajunge la destinație te poate scăpa de durerile de cap din timpul călătoriei,…
13:50, 28.03.2024
Turul Uruguayului, suspendat temporar după mai multe cazuri de gastroenterită în rândul concurenţilor
Mai multe cazuri de gastroenterită înregistrate în rândul cicliştilor au dus la suspendarea temporară a celei de-a 79-a ediţii a Turului Uruguayului, informează EFE, potrivt Agerpres. Conform organizatorilor cursei,…
09:55, 25.03.2024
Romana Rista, primul diplomat culinar din România: „Mâncarea bănățeană a pierdut teren, a rămas în casele oamenilor”
Romana Rista este primul diplomat culinar din România. Aceasta a prezentat, în premieră națională, multiculturalitatea gastronomiei locale. Romana a dat, în ultimii zece ani, identitate multietnică bucătăriei bănățene,…
14:20, 24.03.2024
Mâncare ROMANĂ la primul punct gastronomic local din Sălaj Decum-ana 22.03.2024
Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV https://www.youtube.com/c/ztvro click pe clopotel si vei primi cel mai repede înregistrările video. Facebook: https://www.facebook.com/groups/ztvmedia/ instagram: …
10:20, 24.03.2024
„DecumAna”, mâncare, istorie și o poveste de familie
„DecumAna” este primul punct gastronomic local din Moigrad deschis oficial zilele trecute. Nu, nu este restaurant, este un loc simplu, în mijlocul unei familii de sălăjeni, oameni dornici să pună în farfuria turiștilor…
19:25, 23.03.2024
VIDEO: Mircea Groza despre DecumAna, istorie și mâncare
Începând de vineri, la Moigrad funcționează primul punct gastronomic local din zonă. Nu, nu este restaurant, este locul unde un tur ghidat la Porolissum poate fi urmat de o masă cu bucate simple, alese, ca la țară,…
08:05, 23.03.2024
VIDEO: Mircea Groza despre AnaDecum, istorie și mâncare
Începând de vineri, la Moigrad funcționează primul punct gastronomic local din zonă. Nu, nu este restaurant, este locul unde un tur ghidat la Porolissum poate fi urmat de o masă cu bucate simple, alese, ca la țară,…
02:35, 23.03.2024
Cât de importantă este sănătatea gastro-intestinală pentru organism? Află ce nu îți spune nimeni!
Cât de importantă este sănătatea gastro-intestinală pentru organism? Află ce nu îți spune nimeni! aronia-charlottenburg.ro Sănătatea gastro-intestinală este extrem de importantă pentru bunăstarea noastră generală.…
22:30, 22.03.2024
PRIMUL PUNCT GASTRONOMIC LOCAL IN SALAJ LA DECUMANA
Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV https://www.youtube.com/c/ztvro click pe clopotel si vei primi cel mai repede înregistrările video. Facebook: https://www.facebook.com/groups/ztvmedia/ instagram:…
15:10, 20.03.2024
În ce zonă a țării se mănâncă cel mai bine. Un cunoscut bucătar explică de ce gastronomia românească are căutare
Românii se laudă, de multe ori, cu bucătăria tradițională, iar preparate autentice sunt apreciate și de către cei care aleg să ne viziteze țara. Astfel, multe persoane se întreabă în ce regiune a țării se găsesc…
17:55, 17.03.2024
Puncte gastronomice locale în județul Alba: 26 de locații din județul Alba unde poți să mănânci „ca la mama acasă”
Puncte gastronomice locale în județul Alba: 26 de locații din județul Alba unde poți să mănânci „ca la mama acasă” Puncte gastronomice locale în județul Alba: 26 de locații din județul Alba unde poți să mănânci…