Flavonoiziin - Stiri si informatii despre Flavonoiziin | prima pagina
09:15, 15.11.2022
Inteligenţa se păstrează cu o hrană bună
Peştele gras (tonul, somonul, macroul, heringul, sardinele) conţine acizi graşi Omega-3, esenţiali pentru stimularea memoriei. Rolul lor este cu atât mai important cu cât acizii Omega-3 sunt componenţi importanţi…
05:18, 26.05.2020
De ce să consumi ceai din flori de soc
Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi pentru tuse, răceli,…
18:22, 01.07.2019
(Publicitate) Uleiul de Catina Pentru Imunitate
Uleiul de catina este folosit de mii de ani ca un remediu natural impotriva mai multor afectiuni. Este obtinut din boabe, seminte si frunze de catina, un arbust mic care creste la altitudini mari. In Himalaya,…
10:09, 25.03.2018
Îți plac dulcurile? Vezi care este momentul zilei în care le poți consuma fără grija că te poți îngrășa
Un studiu efectuat recent de către cercetătorii Universității Syracuse, din SUA, a descoperit că micul dejun format din ciocolată poate îmbunătăți memoria și funcțiile cognitive, te ajută să faci față cu brio unei…
10:48, 19.07.2017
Lime - 5 beneficii pentru sanatate
Lime - 5 beneficii pentru sănătate Lime, sau lamaia verde, este o ruda indepartata a lamaii. Desi inrudite, cele doua fructe sunt diferite. Imbunatateste digestia Aroma fructului lime favorizeaza productia de saliva…
00:38, 05.04.2017
6 motive să mănânci zilnic un măr
Printre alimentele bogate în flavonoizi, substanțe cu efect antioxindat, se numără și merele, care previn inflamațiile și deteriorarea celulelor. Substanțele antioxidante pe care ți le conferă mărul reduc efectele…
13:58, 03.12.2016
Ciocolata neagră, aliat SAU inamic? Vezi dacă e bună pentru organism!
Ciocolata veritabilă are o cantitate mare de cacao, bogată în flavonoizi, compuși cu efecte foarte bune pentru sănătate. În ciocolata neagră există o cantitate mare de cacao, iar aceasta este bogată în flavonoizi,…
19:33, 13.10.2016
Ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci o singură pătrățică de ciocolată pe zi
Aztecii numeau ciocolata „mâncarea zeilor”, a fost vândută în Europa ca un remediu, iar astăzi se numără printre cele mai populare alimente din lume. Ei bine, ciocolata neagră este superioară și aduce o serie de…
12:29, 07.10.2016
4 fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic
Potrivit unui studiu realizat la Harvard, care a adunat datele de la mai mult de 124.000 de persoane cu vârsta peste 24 de ani, cei care au consumat mai mulți flavonoizi nu au avut probleme legate de îngrășat și…
12:59, 06.10.2016
Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic
Potrivit unui studiu realizat la Harvard, care a adunat datele de la mai mult de 124.000 de persoane cu vârsta peste 24 de ani, cei care au consumat mai mulţi flavonoizi nu au avut probleme legate de îngrăşat şi…
04:13, 20.09.2016
Fructele care distrug toxinele. Substanţa uimitoare din struguri, considerată de specialişti cel mai puternic antioxidant
Strugurele are o valoare caloric mare, de aceea este un aliment-medicament foarte indicat ca energetic muscular şi nervos, remineralizant, antitoxic, stimulent şi descongestionant hepatic, diuretic, laxative şi…
06:22, 19.09.2016
Un ciorchine de sănătate. Cât de benefici sunt strugurii pentru organismul uman
Bogaţi în fitonutrienţi, precum antioxidanţii polifenolic, vitamine şi minerale, strugurii ar trebui să nu lipsească din dietele începutului de toamnă, atât sub formă de fructe proaspete cât şi de suc. Specialiştii…
10:53, 02.09.2016
Experiment inedit: 18.000 de oameni vor mânca ciocolată pentru știință
Ideea de a mânca ciocolată pentru a-ți aduce contribuția științifică e minunată. Din păcate, însă, nu ni se adresează tuturor deocamdată. Oamenii de știință americani recrutează bărbați și femei mai în vârstă care…
17:18, 01.09.2016
Se caută 18.000 de persoane în vârstă care să mănânce ciocolată în scopuri ştiinţifice
"Am anunțat acest studiu prima oară în 2014, dar acum avem fonduri pentru o nouă componentă cognitivă — studiul încetinirii pierderii de memorie legată de înaintea în vârstă — pe lângă cel al prevenirii atacurilor…
21:53, 17.07.2016
Consumul moderat de bere, sanatate si placere
Berea este o bautura foarte des consumata, mai ales vara, pentru gustul sau placut si racoritor. Aceasta bautura este benefica pentru sanatate, datorita continutului bogat in vitamine si minerale. Efectele pozitive…
13:54, 08.06.2016
BINE DE ŞTIUT: Alimentele care te protejează împotriva formării tumorilor
Cacaoa face ca ciocolata să fie benefică nu numai în combaterea colesterolului rău, dar şi să prevină apariția tumorilor. Flavonoizii, care sunt o parte esențială a boabelor de cacao, protejează împotriva cancerului…
00:04, 15.04.2016
OPINIA NUTRIȚIONISTULUI: Ciocolata neagră - beneficiu sau scuză?
În ciocolată există o cantitate mare de cacao și aceasta este bogată într-o serie de substanțe numite flavonoizi, compuși care se sintetizează natural în anumite plante, recunoscute a avea proprietăți miraculoase…
23:44, 14.04.2016
Ce efecte are ciocolata și cu ce ar putea fi înlocuită
Ciocolata este promovată ca fiind sănătoasă, însă în cantități mari aceasta poate afecta serios starea de sănătate. Substanțele benefice din ciocolată se găsesc însă și în alte alimente. În ciocolată există o cantitate…
14:43, 14.04.2016
Ciocolata neagră - beneficiu sau scuză?
În ciocolată există o cantitate mare de cacao și aceasta este bogată într-o serie de substanțe numite flavonoizi, compuși care se sintetizează natural în anumite plante, recunoscute a avea proprietăți miraculoase…
13:59, 14.04.2016
Ce nu ti-a spus nimeni despre ciocolata neagra! Un nutritionist celebru dezvaluie adevarul
In ciocolata exista o cantitate mare de cacao si aceasta este bogata intr-o serie de substante numite flavonoizi, compusi care se sintetizeaza natural in anumite plante, recunoscute a avea proprietati miraculoase…
02:22, 25.02.2016
„Leguma-detergent“ care ne scapă de colesterol. Ceapa, un remediu natural care previne accidentul vascular şi subţiază sângele
Aliment foarte bogat în vitamina C, fibre, acid folic, vitamina B6 şi magneziu şi săracă în grăsimi saturate, sodiu şi colesterol, ceapa are valori nutritive perfecte pentru a scăpa de grăsimea în exces şi de colesterol.…
14:19, 16.01.2016
Ce fructe îi fac pe bărbați buni la pat
Natura este o sursă inepuizabilă de sănătate, însă există anumite alimente care oferă mult mai mult de atât, cum ar fi creșterea libidoului. Este vorba despre afine care sunt un ajutor important în viața sexuală…
14:58, 11.11.2015
Cele mai bune alimente care menţin plămânii sănătoşi
Sănătatea plămânilor poate fi pusă în pericol atât de afecţiuni uşoare, precum virozele respiratorii sau traheo-bronşitele, cât şi de boli grave, cum sunt pneumonia, astmul, bronşita cronică obstructivă (BPOC),…
02:03, 10.10.2015
Beneficiile neştiute ale strugurilor, fructele care ne feresc de boli: ţin inima sănătoasă şi alungă durerile de cap
Strugurele are o valoare caloric mare, de aceea este un aliment-medicament foarte indicat ca energetic muscular şi nervos, remineralizant, antitoxic, stimulent şi descongestionant hepatic, diuretic, laxative şi…
13:55, 27.07.2015
Beneficiile ciocolatei asupra organismului
Dacă în copilărie ni s-a tot spus că ciocolata nu face bine: strică dinții și îngrașă, astăzi, oamenii de știință au ajuns să o recomande. În ultimii ani, tot mai multe cercetări arată că este mai eficientă chiar…
15:07, 16.07.2015
Sanatate: Laptele de soia, recomandat pentru sanatatea oaselor
Laptele de soia reprezinta o alternativa sanatoasa la laptele de origine animala. Nu contine colesterol si lactoza, insa are fitosteroli, calciu, fosfor, magneziu, sodiu, proteine, vitaminele E, D si pe cele din…
09:25, 06.07.2015
Nutrienţii din alimente care-ţi protejează creierul
Desi nu exista un elixir magic care sa tine departe boli precum Alzheimer sau alte forme de degenerare mintala, regimul alimentar si exercitiile fizice pot contribui la mentinerea sanatatii mintale pe termen lung,…
16:55, 07.04.2015
BENEFICII uimitoare ale SÂMBURILOR de AVOCADO
1. Reduc colesterolul si inflamatiile. Studii efectuate de-a lungul timpului arata ca antioxidantii care se gasesc in samburii de avocado scad colesterolul si reduc inflamatiile, prevenind astfel mai multe afectiuni,…
12:10, 07.04.2015
Sâmburii de avocado au efecte miraculoase asupra corpului. De ce e bine să-i consumi
Reduc colesterolul şi inflamaţiile Ce efecte au aceşti antioxidanţi? Studii efectuate de-a lungul timpului arată că antioxidanţii care se găsesc în sâmburii de avocado scad colesterolul şi reduc inflamaţiile, prevenind…
17:45, 01.04.2015
STUDIU. Consumul exagerat de ciocolată îmbunătățește sănătatea creierului
Un studiu recent a arătat că ciocolata consumată în cantități uriașe ar putea îmbunătăți memoria și circulația sângelui la nivelul creierului, informează Huffington Post.Citește și: Confesiunile inedite ale unui…