Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

13:54, 19.01.2017

Desertul Zilei: Tartă Linzer cu gem de zmeură

După ce vei încerca această reţetă, tarta Linzer cu gem zmeură va deveni în curând desertul preferat al familiei tale. Este un preparat simplu şi delicios, iar aroma bogată a gemului îţi va încânta toate simţurile.




12:58, 16.12.2016

Desertul Zilei: Tort cu cacao şi migdale

Ingrediente Pentru blat 100 g unt 250 g zahăr 6 ouă 50 g cacao neagră 4 prune uscate 2 morcovi medii 50 g nucă măcinată 2 linguri mac 60 g migdale tăiate 200 g făină 1 praf de copt 1 praf de sare Pentru glazură…




13:13, 12.12.2016

Desertul Zilei: Tort diplomat cu mandarine

Pentru blat 3 ouă 40 g făină 3 linguri ulei 1 praf de sare 50 g zahăr 1 lingură praf de copt Pentru umplutură 250 g brânză de vaci 100 g zahăr pudră 1 plic gelatină 300 g frișcă 1 linguriță esență de vanilie Pentru…




11:33, 22.11.2016

Desertul Zilei: Chec cu smochine

Pentru chec 150 g zahăr 3 ouă 250 g făină 100 g nuci 1 lingură praf de copt 1 praf de sare coaja rasă de la ½ de lămâie 8 smochine deshidratate Citeşte continuarea pe click!poftabuna.ro




14:38, 08.11.2016

Desertul Zilei: Brioşe cu pere şi ghimbir

Ingrediente  230 g făină 2 linguriţe praf de copt 150 g zahăr tos 110 g zahăr brun (plus 2 linguri) 1 linguriţă ghimbir ras 150 g smântână fermentată 120 ml ulei vegetal 1 lingură miere 2 ouă mari 350 g pere descojite,…




13:14, 07.11.2016

Desertul Zilei: Cremşnit cu struguri

Ingrediente Pentru aluatul foietaj 250 g făină 100 ml apă 1 praf de sare 100 g unt Pentru umplutură 500 g brânză de vaci bine scursă 175 g zahăr 3 linguri smântână 4 ouă 50 g făină 2 pacheţele zahăr vanilat 2 linguri…




14:24, 04.11.2016

Desertul Zilei: Prăjitură cu lapte condensat şi jeleu de căpşuni

Ingrediente 200 g biscuiţi 225 g unt topit 395 ml lapte condensat 2 1/2 linguriţe gelatină 3/4 cană apă fiartă zeama de la 2 lămâi 1 pachet jeleu de căpşuni apă fiartă pentru jeleu încă o linguriţă de gelatină…




13:53, 03.11.2016

Desertul Zilei: Cheesecake cu dovleac

Ingrediente Pentru blat 150 g biscuiţi graham pisaţi 60 g unt topit Pentru umplutură 900 g cremă de brânză, la temperatura camerei 300 g zahăr tos 4 ouă 230 g piure de dovleac 2 linguriţe mix de mirodenii pentru…




14:44, 02.11.2016

Desertul Zilei: Savarină

Ingrediente 8 ouă 8 linguri zahăr 8 linguri făină 8 linguri nuci măcinate esenţă de vanilie 3 linguri zahăr 3 linguri apă 1 lingură romfrişcă (pentru umplut) Citeşte mai mult pe click!poftabuna.ro




13:54, 01.11.2016

Desertul Zilei: Chec cu dovleac

Ingrediente 1 1/2 cană zahăr 1 cană ulei 3 ouă 500 g piure de dovleac 3 căni făină 1 linguriţă praf ghimbir 1 linguriţă cuişoare măcinate 3 linguriţe scorţişoară 1 linguriţă nucşoară 1 linguriţă bicarbonat 1/2…




14:07, 28.10.2016

Desertul Zilei: Chec cu suc de ananas

Ingrediente Pentru blat 450 g făină 300 g zahăr 1 praf de sare 2 lingurițe praf de copt 5 gălbenușuri 100 ml ulei 150 ml suc sau compot de ananas 1 lingură coajă de lămâie 8 albușuri Pentru glazură 400 g zahăr…




14:42, 20.10.2016

Desertul Zilei: Tort de ciocolată

Ingrediente Pentru blat 1 1/2 cană zahăr 1 1/2 cană făină 1/2 cană cacao 1 1/2 linguriţă praf de copt 1 linguriţă bicarbonat de sodiu 1/2 linguriţă sare 1 cană unt moale 4 ouă 1 cană iaurt grecesc au smântână 2…




13:03, 19.10.2016

Desertul Zilei: Budincă de pâine cu lapte, la cuptor

Vă mai aduceţi aminte de frigănele preparate de mama şi bunica în copilărie, nu-i aşa? Reţeta de budincă de pâine cu lapte, la cuptor pe care v-o propunem astăzi, este varianta coaptă a celebrelor şi delicioaselor…




13:58, 18.10.2016

Desertul Zilei: Prăjitură pufoasă cu brânză şi blat de biscuiţi

Secretul acestei prăjituri constă în faptul că toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei. De asemenea, evită să deschizi des cuptorul în timpul coacerii, pentru că nu vei mai obţine o prăjitură…




13:04, 11.10.2016

Desertul Zilei: Prăjitură cu ananas şi frişcă

Ingrediente Pentru crustă 3 căni biscuiţi graham sfărâmiţaţi 3/4 cană unt, topit Pentru umplutură 3/4 cană unt, moale 2 1/4 căni zahăr pudră 2 ouă 1 linguriţă esenţă de vanilie Pentru stratul de ananas 1 ananas…




14:52, 10.10.2016

Desertul Zilei: Tartă cu dovleac

Ingrediente Pentru blat 300 g făină 100 g unt 50 ml lapte 1 gălbenuș 1 praf de sare 50 g zahăr Pentru umplutură 700 g dovleac 200 g zahăr 1 plic budincă de vanilie 2 linguri pesmet 1 lingură făină zahăr pudră,…




14:59, 04.10.2016

Desertul Zilei: Tiramisu cu cremă de cacao

Ingrediente 4 gălbenuşuri 100 g zahăr 120 ml vin dulce şi parfumat 450 g brânză mascarpone 230 g frişcă nebătută 300 g pişcoturi de şampanie cacao neagră 300 ml cafea rece tare îndulcită 3 linguri lichior de cafea…




13:34, 03.10.2016

Desertul Zilei: Tartă cu caramel şi nuci

Ingrediente 300 g făină 200 g unt moale 100 g zahăr 3 gălbenuşuri 1 praf de sare Pentru umplutură 400 g zahăr 1 pachet unt 300 g nuci 4 ouă 3 linguri lapte Citeşte mai mult pe click!poftabuna.ro  




12:52, 30.09.2016

Desertul Zilei: Tort cu dovleac şi nuci

Ingrediente Pentru blat 4 ouă mari2 căni făină 1 linguriţă sorţişoară 1 plic praf de copt 1 cană zahăr brun ½ cană ulei 1 cană piure de dovleac copt ½ cană lapte 1 praf de sare Pentru umplutură 300 g zahăr 250…




14:34, 28.09.2016

Desertul Zilei: Colţunaşi cu nuci

Ingrediente Pentru aluat 6 gălbenuşuri 3 ouă întregi 200 g zahăr 1 pahar ulei 50 g rom 2 pliculeţe zahăr vanilat făină cât cuprinde Pentru umplutură 400 g miez de nucă tăiat cu cuţitul 250 g miere Citeşte mai mult…




13:08, 26.09.2016

Desertul Zilei: Plăcintă cu nuci şi dulceaţă

Ingrediente 2 pachete foi de plăcintă 1 kg nuci zdrobite 500 g zahăr 1 vârf de cuţit sare 2 pliculete zahăr vanilat 3-4 linguri apă 50 g untcoajă de lămâie şi portocală, după gust dulceaţă de portocale unt pentru…




13:13, 15.09.2016

Desertul Zilei: Prăjitură cu struguri şi cremă de brânză

Ingrediente Pentru blat 3 ouă 250 g zahăr pudră 250 g făină 1/2 plic praf de copt zeama de la o lămâie 6 linguri coniac Pentru cremă 1 kg brânză de vaci 300 g zahăr 200 ml frişcă lichidă întăritor pentru frişcă…




13:23, 14.09.2016

Desertul Zilei: Prăjitură cu pere şi migdale

Ingrediente 125 g unt, la temperatura camerei 125 g zahăr 2 ouă 50 g făină 100 g migdale măcinate 1/2 linguriţă praf de copt 3 pere curăţate de coajă, cotor şi seminţe şi tăiate pe jumătate 50 g fulgi de migdale…




13:27, 13.09.2016

Desertul Zilei: Tartă cu prune şi mac

Ingrediente Pentru blat 300 g făină 125 g unt 1 lingură smântână 1 ou 1 praf de sare 50 g nucă măcinată Pentru umplutura de mac 150 g mac 250 ml lapte 50 g unt 50 g zahăr Pentru crema de vanilie 1 plic budincă…




13:37, 08.09.2016

Desertul Zilei: Prăjitură cu mere şi nucă de cocos

Ingrediente Pentru blat 2 ouă 250 g făină 120 ml ulei 180 ml lapte 1 praf de sare 3-4 linguri zahăr pudră Pentru umplutură 3 mere 150 g nucă de cocos colorant alimentar roșu 100 g unt 1 gălbenuș zahăr după gust…




13:18, 07.09.2016

Desertul Zilei: Prăjitură cu prune şi aluat sfărâmicios

Ingrediente 600 g făină 2 ouă 200 g zahăr pudră 400 g unt 2 kg prune bine coapte 1 vârf cuţit de sare Pentru decor 50 g unt 65 g zahăr 75 g făină Citeşte mai mult pe click!poftabuna.ro




12:43, 05.09.2016

Desertul Zilei: Pacheţele cu gem de prune

Ingrediente 300 g făină 200 g unt 200 g smântână 1 vârf de cuţit de sare gem de prune Cum se prepară Amesteci făina cu untul şi cu sarea şi adaugi smântâna. Faci un aluat moale, pe care îl laşi la rece 2-3 ore.…




14:03, 02.09.2016

Desertul Zilei: Tartă cu lămâie

Ingrediente 175 g făină 100 g unt rece 25 g zahăr pudră 6 ouă 1 lingură apă rece ca gheaţa 225 g zahăr tos 60 g mascarpone 60 ml frişcă lichidă 4 lămâi (coaja şi zeama) unt, pentru uns zahăr pudră, pentru servire…




12:59, 01.09.2016

Desertul Zilei: Tartă cu brânză şi prune

Ingrediente Pentru aluat 220 g făină 110 g unt nesărat 1 vârf cuţit de sare 50 g zahăr tos 1 ou bătut Pentru cremă 200 g brânză de vaci 100 g zahăr 2 ouă 100 ml smântână esenţă vanilie zeama de la 1 lămâie 300…




13:12, 30.08.2016

Desertul Zilei: Prăjitură sfărâmicioasă cu pere

Ingrediente 200 g zahăr brun 1 lingură praf de copt 600 g făină 250 g unt 4 pere 5-6 linguri zahăr pudră Mod de preparare Speli şi cureţi perele de coajă, le scoţi codiţele şi căsuţele cu seminţe, apoi le tai cubuleţe.…