Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tottenham Hotspur înfrântă de Arsenal Londra într-un meci plin de suspans în Premier League

Publicat:
Tottenham Hotspur înfrântă de Arsenal Londra într-un meci plin de suspans în Premier League

Echipa engleza a pierdut duminica, pe teren propriu, scor 2-3, in fata gruparii , intr-un meci al etapei a 35-a din .Arsenal a condus cu 3-0 pe Tottenham, la finalul primei reprize, dupa ce „tunarii” au controlat autoritar jocul.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premier League: Victorie la scor pentru Manchester City – Doua puncte avans in fruntea clasamentului

18:25, 11.05.2024 - In prima partida a rundei cu numarul 37 din Premier League, Manchester City a defilat in deplasarea de la Fulham, scor 4-0, revenind pe prima poziție a clasamentului, cu doua puncte peste Arsenal Londra.

Arsenal Londra s-a impus la Wolverhampton, in etapa a 34-a din Premier League

02:46, 21.04.2024 - Echipa engleza Arsenal Londra a invins sambata, in deplasare, scor 2-0, gruparea Wolverhampton, in etapa a 34-a din Premier League, informeaza news.ro.Leandro Trossard a reusit sa inscrie in finalul primei reprize, in minutul 45, din pasa lui Gabriel Jesus.

Doliu in lumea sportului: fostul președinte al unui club de legenda a murit

17:41, 19.04.2024 - Keswick a detinut functia timp de 7 ani, pana cand a demisionat in 2020."Cu mare tristete, clubul Arsenal anunta decesul fostului presedinte, Sir Chips Keswick. In perioada in care el a fost presedinte, Arsenal a evoluat in Liga Campionilor si a castigat Cupa Angliei de trei ori ori. A fost toata viata…

Doliu in Premier League: Un mare conducator al lui Arsenal Londra a murit

17:40, 19.04.2024 - Fostul presedinte al clubului englez de fotbal Arsenal Londra, Sir Chips Keswick, a incetat din viata vineri, la varsta de 84 de ani, a anuntat gruparea din Premier League, scrie DPA, potrivit Agerpres.Keswick a detinut functia timp de 7 ani, pana cand a demisionat in 2020.

Fundasul echipei Arsenal Londra, Oleksandr Zincenko, este pregatit sa-și lase echipa și sa lupte pe frontul din Ucraina

14:20, 06.04.2024 - Fundasul echipei Arsenal Londra, Oleksandr Zincenko, a declarat ca va parasi Premier League pentru a lupta in Ucraina in cazul in care va fi chemat de tara sa, aflata in razboi cu Rusia de doi ani, informeaza AFP, citat de Agerpres."Eu cred ca raspunsul este clar.

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, optimist inainte de 'cea mai frumoasa parte a sezonului'

20:35, 02.04.2024 - Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal Londra, a declarat marti ca este optimist inainte de "cea mai frumoasa parte a sezonului", formatia sa fiind pe locul 2 in Premier League, la doua puncte de liderul Liverpool, cand mai sunt noua etape, scrie L'Equipe, potrivit Agerpres. Arsenal poate reveni pe…

Tottenham - Luton, in etapa #30 din Premier League » Echipele probabile + cele mai tari cote

15:20, 30.03.2024 - Tottenham Hotspur - Luton Town, meci contand pentru etapa a 30-a din Premier League, are loc astazi, de la ora 17:00. Partida va fi transmisa live text de GSP.ro și la tv de Prima Sport 2, Orange Sport 2 și Digi Sport 2. ...

Premier League: Tottenham, distrusa in deplasarea de la Fulham - Nota primita de Radu Dragușin

21:30, 16.03.2024 - Tottenham Hotspur a suferit un eșec usturator in Premier League, fiind invinsa cu scorul de 3-0 de Fulham, in etapa cu numarul 29. A fost primul meci ca titular al lui Radu Dragușin la noua sa echipa.


Ce parere ai despre aceasta stire?