Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Publicat:
Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

În cursul zilei de vineri, 26 aprilie 2024, zece cadre didactice din Dâmbovița, împreuna cu directorul și consilierul școlar Constanța Stanciu de la CJRAE Dâmbovița, au trecut pragul gradiniței câmpinene, cu mult entuziasm și dorința de cunoaștere reciproca. Fiecare grupa de copii a dorit sa încânte musafirii cu diferite activitați, de sarbatoare. Astfel au fost prezentate mici scenete, cântece, jocuri de mișcare (&"Vânatoarea de oua&" sau &"Goana dupa cadourile de la Iepuraș&"), ateliere de lucru (coronițe de Paște cu materiale…

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol si foto: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tata și-a aruncat bebelușul in Dambovița, dupa naștere

06:50, 08.05.2024 - Marți, 7 mai, in a treia zi de Paște, un caz de-a dreptul șocant a avut loc in București.. Un tata și-a aruncat bebelușul nascut prematur in raul Dambovița. Citește și: Un iubit actor care juca in piese pentru copii a murit Potrivit stirileprotv, barbatul a  aruncat copilul in apele Damboviței, in zona…

Agricultorii din Dambovița cer sisteme antigrindina in urma prapadului din ziua de Paște FOTO VIDEO

10:51, 07.05.2024 - O ploaie insoțita de grindina, care a durat cateva zeci de minute, a provocat in ziua de Paște dezastru in mai multe localitați de pe Valea Damboviței, dar și in Prahova. Gheața cazuta a distrus gradinile și culturi agricole, precum cele de capșuni sau pomi fructiferi.

Peste 700 de elevi și cadre didactice au vizitat Muzeul de Științele Naturii Aiud, in perioada 23 – 26 aprilie 2024

20:25, 02.05.2024 - In cadrul programului „Saptamana verde”, elevi și profesori din județele Alba, Cluj, Hunedoara și Mureș au descoperit colecțiile Muzeului de Științele Naturii, cea mai veche instituție de acest gen din Romania, fondata in anul 1796 și a doua ca valoare de patrimoniu și diversitate dupa Muzeul „Grigore…

150 de copii din Alba și Cluj-Napoca au vizitat Muzeul de Istorie Turda

09:00, 25.04.2024 - Muzeul de Istorie Turda a fost vizitat de 150 de copii din Cluj-Napoca și Alba. Cei mici au invațat lucruri noi și au fost impresionați de exponatele vazute aici. Atelierele de pedagogie muzeala realizate de muzeul de istorie, sunt renumite nu doar la Turda ci și in țara. In acest context la Turda ajung…

Tradiții de Paște! Preșcolarii și elevii din Lugoj expun la Muzeul de Istorie, Etnografie și Arta Plastica

02:45, 25.04.2024 - Muzeul de Istorie, Etnografie și Arta Plastica din Lugoj intampina  cea mai importanta sarbatoare a lumii creștine  printr-o expoziție intitulata “Tradiții de Paște”. Manifestarea, organizata in parteneriat cu Gradinița  P.P Nr. 2 Lugoj (structurile  G. P.P Nr. 1, G. P.P Nr. 2, G. P.P Nr.…

Cum s-a transformat o „rabla”, intr-o sala de clasa. MICROBUZUL-PADURE, punct de reper pe harta educației ecologice a copiilor

18:40, 04.04.2024 - Stabilirea activitaților din perioada „Saptamanii verzi” este o adevarata provocare pentru cei mai mulți dintre profesori și educatori, insa, nici pentru instituții nu este foarte ușor sa gaseasca modalitați atractive de educare a elevilor școlari și preșcolari. Așa a aparut, in cadrul Agenției Naționale…

Goana dupa voturi! Prefectul de Satu Mare participa la ședințele de bloc

18:40, 05.03.2024 - Imaginația candidaților  PSD pentru alegerile din acest an ne arata cat de mare e disperarea de a atrage voturile platitorilor de taxe și impozite. Prefectul Roca, candidatul PSD pentru primaria Satu Mare, participa la ședințele de scari de bloc pentru a discuta problemele locatarilor.  In tot acest…

Proiect romano-moldovean pe tema Marțișorului la Gradinița ”Iulia Hasdeu” Campina

11:50, 03.03.2024 - Dupa cum v-am informat deja, pe 1 Martie 2024, Gradinița “Iulia Hasdeu” din Campina a derulat o activitate foarte frumoasa - ”Marțișorul, intre tradiție, creativitate și Patrimoniul UNESCO”, in cadrul proiectului transfrontalier ”Gradinițele prieteniei”, la care participa unitați de invațamant preșcolar…


Ce parere ai despre aceasta stire?