Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfaturi pentru îngrijirea corectă a unui pacient cu escare

Publicat:
Sfaturi pentru îngrijirea corectă a unui pacient cu escare

Accidentul vascular cerebral, boala Parkinson sau boala Alzheimer, toate aceste afectiuni imobilizeaza pacientul saptamani sau chiar ani la pat. Sarcina ingrijirii pacientului la pat cade de obicei asupra membrilor familiei. In afara de angajamentul mental și emoțional, munca de zi cu zi a ingrijitorului necesita cunoștințe temeinice. Ingrijirea adecvata a pielii, profilaxia anti-escare și o dieta adaptata nevoilor, asigura pacientului confortul necesar in aceste momente dificile si totodata vor permite evitarea ulcerelor de presiune sau a modificarilor necrotice. Cum sa ai grija de un pacient…

Citeste articolul mai departe pe magazinsalajean.ro…  

Sursa articol si foto: magazinsalajean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un neurolog dezvaluie cele 5 mancaruri pe care ar trebui sa le mananci pentru a ține boala Alzheimer departe

10:40, 12.04.2024 - Este mereu important sa pui pe primul loc sanatatea creierului tau. Insa, pe masura ce imbatranim, s-ar putea sa te preocupe din ce in ce mai mult reducerea riscurilor de a dezvolta boli cognitive și sa cauți metode prin a iți ține mintea tanara. Exista multe lucruri pe care le poți face pentru a iți…

Dr. Simona Frasie: Sistemul endocrin guverneaza tot organismul, de aceea screening-ul periodic este extraordinar de important

09:50, 10.04.2024 - „Totul este interconectat” ar putea fi mottoul din spatele legilor care guverneaza sistemul endocrin, in condițiile in care dezechilibrele hormonale pot avea ecou in tot corpul nostru. De aceea, controlul periodic de prevenție la specialiști ar trebui sa devina o obișnuința pentru orice persoana, explica…

Terapia cu NAD+perfuzabil, excelenta pentru creier, inima, ficat, scaderea in greutate, atenuarea simptomelor de sevraj…  

13:35, 07.04.2024 - NAD+ este denumita coenzima tinereții și a sanatații, deoarece este aplicata cu rezultate excelente in terapii anti-aging, de prevenție a unor boli degenerative ca Parkinson sau Alzheimer, dar și de combatere a oboselii cronice, anxietații, depresiei, a simptomelor de sevraj. Ce este NAD+ NAD+ (nicotinamida…

Medic neurolog: Una din 10 persoane diagnosticate cu boala Parkinson are sub 50 de ani- Important este ca pacientul sa se prezinte la medic in stadii incipiente

22:20, 04.04.2024 - Dr. Bianca Nitu, medic primar neurolog, vicepresedinte al Asociatiei “Mai puternici decat boala Parkinson”, a afirmat, joi seara, ca boala Parkinson a inceput sa apara la pacienti care au sub 50 de ani, iar unul din 10 diagnostice este la pacienti sub aceasta varsta. Important este ca pacientul sa se…

Strategii eficiente in ingrijirea pacienților cu boli neurologice cronice

11:36, 28.03.2024 - Bolile neurologice cronice se refera la un grup de afecțiuni care persista o perioada indelungata, unele chiar pe tot parcursul vieții, și care pot include maladii precum boala Parkinson, scleroza multipla, boala Alzheimer, epilepsia și altele.

Creme pentru tatuaj – sfaturi pentru ingrijirea tatuajului proaspat

19:00, 25.03.2024 - Tatuajele sunt mai mult decat o forma de arta, sunt un mod de exprimarea a sentimentelor ori a credinței! Daca te-ai imbogatit cu un nou tatuaj, este important sa acorzi atenție speciala ingrijirii pielii, mai ales in primele zile. Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui proces este utilizarea…

Sfaturi utile pentru achiziționarea unui telefon de la o agenție de amanet telefoane

13:40, 25.03.2024 - Daca ești in cautarea unui telefon, dar nu iți permiți sa iți cumperi unul nou, nu pierde speranța. Ai putea obține unul dintre cele mai recente modele de telefoane moderne la o fracțiune din prețul lor de vanzare la o agenție de amanet. Cu o agenție de amanet care vinde telefoane cu siguranța vei gasi…

Adiția de os: Ce este și cand este necesara?

16:35, 04.03.2024 - Pe langa controalele de rutina sau tratamentele cu care suntem majoritatea obișnuiți, unii pacienți ajung la stomatologie cu probleme mult mai complexe. Boala parodontala sau lipsa prelungita a unui dinte de pe arcada conduc catre resorbția osoasa. In acest caz, este absolut necesar sa se intervina…


Ce parere ai despre aceasta stire?