Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Român de 28 de ani, găsit mort pe o bancă dintr-un parc din Italia

Publicat:
Român de 28 de ani, găsit mort pe o bancă dintr-un parc din Italia

Un barbat fara adapost in varsta de 28 de ani a fost gasit mort in dupa-amiaza zilei de sambata, 26 aprilie, in , . S-a intamplat in jurul orei 16.00, potrivit Genova24.Tanarul, un cetațean roman, a fost observat de cațiva cetațeni.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Interlop cu brațul amputat, abandonat intr-o balta de sange, in Italia. Jaful de la o banca a mers prost VIDEO

12:35, 08.05.2024 - Un cetațean roman de 36 de ani, rezident in orașul Flori din regiunea Emilia-Romagna (Italia), a fost grav ranit, intr-un atac exploziv asupra bancomatului sucursalei Riviera Centri Diamante din localitatea Cattolica.

Un roman in varsta de 28 de ani a fost gasit mor intr-o piața publica din Genova

16:40, 27.04.2024 - O descoperire tragica a avut loc vineri, in jurul orei 16:30, in Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui tanar roman in varsta de 28 de ani a fost gasit pe jos in piața de catre niște trecatori. Situația a provocat un șoc in comunitatea locala și a atras…

Moarte misterioasa a unui muncitor roman din Italia! Unde l-au dus colegii pe barbatul decedat

19:00, 23.04.2024 - Moarte misterioasa a unui muncitor roman din Italia! Constantin, un barbat in varsta de 42 de ani, a fost gasit decedat de catre colegii lui de munca. Iata unde l-au dus aceștia pe barbatul care s-a stins din viața!

Un roman a murit in urma unei explozii la o hidrocentrala din Italia

08:55, 10.04.2024 - Un roman de 45 de ani este una dintre cele trei victime ale exploziei produse marți la o hidrocentrala din Italia. Citește și: Jucandu-se cu focul, copiii au declanșat un incendiu la Costești Potrivit agenției ANSA, cele trei persoane decedate in urma exploziei au fost identificate. Este vorba de un…

Roman din Italia, prins conducand pe contrasens, baut, fara permis și vorbind la telefon

20:50, 31.03.2024 - Un roman, de 28 de ani, din italia, a primit o amenda usturatoare și a ramas fara mașina dupa ce a condus beat, fara permis, pe contrasens și vorbind la telefon. Incidentul s-a produs sambata noapte, in jurul orei 1.00. Localnicii din Legnano, un orasel de langa Milano, au sunat la politie dupa ce au…

Mircea Lucescu și-a anunțat revenirea pe banca – Motivul pentru care a refuzat o echipa importanta

18:21, 22.03.2024 - Mircea Lucescu este liber de contract de aproape cinci luni și nu duce lipsa de oferte. Cel mai longeviv antrenor roman a anunțat in presa din Italia ca in luna iunie va reveni pe banca tehnica.

Un pictor roman a disparut fara urma in Italia, dupa ce a ieșit la intalnire cu o fata. Dupa 13 ani, familia lui spera sa fie in viața

12:36, 07.03.2024 - Caz șocant in Italia. Un pictor roman a disparut subit, dupa ce a ieșit la o intalnire cu o fata. De atunci, nimeni nu a mai reușit sa vorbeasca cu el. Familia lui il cauta fara incetare de 13 ani și tot ce spera este sa fie inca in viața.

Roman arestat in Italia, dupa ce ii transforma in sclavi pe muncitori! Ii punea la cules de portocale și le fura banii

10:35, 22.02.2024 - Un roman a fost arestat in Italia sub acuzația de exploatare a muncitorilor și transformarea lor in sclavi in timp ce lucrau la cules de portocale. Barbatul nu numai ca ii supunea pe acești muncitori la condiții de munca inumane, ci și le fura banii, conform informațiilor furnizate de autoritați.


Ce parere ai despre aceasta stire?