Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”

Publicat:
Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”

nu se retrage din cursa pentru , in ciuda sperantelor lui ca edilul de la Sectorul 5 nu va intra intr-o batalie electorala cu , candidata PSD-ului. Piedone a criticat decizia PSD și PNL de a se incapațana sa vina cu un candidat propriu și nu l-au susținut […] The post i-a retezat orice speranta lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru : „Se bat cap in cap” first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol si foto: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Victor Ciutacu profețește retragerea lui Piedone: Nu exista opțiunea de mijloc

09:55, 25.04.2024 - Retragerea lui Catalin Cirstoiu din cursa pentru Primaria Capitalei da complet peste cap sondajele, susține jurnalistul Victor Ciutacu. Cristian Popescu Piedone s-ar putea retrage subit din cursa, crede Ciutacu, care puncteaza ca asta ar putea aduce o victorie categorica pentru Gabriela Firea.

Piedone refuza retragerea din cursa pentru Primaria Capitalei: „Nu au cum sa culeaga roadele”. Ce le-a cerut liderilor PSD și PNL

09:45, 25.04.2024 - Candidatul PUSL la Primaria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a afirmat intr-o intervenție la Romania TV ca ar fi susținut-o pe Gabriela Firea intr-o alianța, daca era desemnata de la inceput.

Ciolacu se arata convins: Cu sau fara candidatura lui Piedone, „Gabriela Firea va castiga alegerile”

09:01, 25.04.2024 - Liderul PSD se arata increzator ca Gabriela Firea, candidatul social-democraților in cursa pentru Primaria Capitalei, va caștiga alegerile, cu sau fara Cristian Popescu Piedone – candidatul PUSL- in cursa electorala pentru fotoliul de primar general, la scrutinul din 9 iunie. Presedintele PSD, Marcel…

Scenariu-bomba aruncat de Cozmin Gușa! Joc subterna Dan Voiculescu - Florian Coldea, pentru a-l favoriza pe Nicușor Dan

22:15, 24.04.2024 - "Dan Voiculescu il blocheaza pe Piedone sa nu se retraga din candidatura sa la Primaria Generala pentru ca ar vrea sa negocieze condiții mai bine la alegeri pentru oamenii sai, vrea 20 de locuri la europarlamentare, etc. (...) Conform tratatelor care descriu sindromul Stockholm, se pare ca Dan Voiculescu…

Piedone ii raspunde categoric lui Ciolacu, Lupta pentru Primaria Generala se complica

16:11, 24.04.2024 - „Exclus sa ma retrag din aceasta cursa" a afirmat Cristian Popescu Piedone, miercuri, la un post TV.„Cristian Popescu este președintele PUSL, candidatura sa s-a depus, exclus sa ma retrag din aceasta cursa”, a afirmat Piedone.Mai mult, acesta a afirmat ca Marcel Ciolacu nu l-a sunat.„Am primit mesaje…

Piedone, decizie de ultima ora privind retragerea candidaturii: Raspuns ferm pentru Firea și Ciolacu

16:00, 24.04.2024 - Cristian Popescu Piedone are un  raspuns tranșant pentru Marcel Ciolacu, dupa ce acesta i-a tot cerut sa se retraga din cursa electorala pentru Primaria Generala a Capitalei, dupa ce Gabriela Firea a fost anunțata candidata PSD.

Ciolacu il invita pe Piedone sa-și negocieze retragerea: „Fac un apel la un prieten de-al meu, cunostinta de peste 30 de ani”

18:56, 23.04.2024 - Lidierul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a facut, marți, un apel catre Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorul 5 și candidat la Primaria Capitalei, și i-a cerut acestuia sa renunțe la orgolii și sa se așeze la masa discuțiilor pentru a face „ce este cel mai bine pentru București”.

Gabriela Firea spune ca PSD București o susține la Primaria Capitalei. Marcel Ciolacu nu a luat insa decizia

08:50, 28.02.2024 - Președinta PSD București, Gabriela Firea, a anunțat miercuri, 28 februarie, pe Facebook, ca Biroul permanent al Organizației pe care o conduce a votat in unanimitate sa o susțina la Primaria Capitalei.„Sunt determinata sa muncesc din nou pentru dezvoltarea orașului, pentru oamenii care sunt abandonați…


Ce parere ai despre aceasta stire?